Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

volwassenen-onderwijs bij astrum college

Vind je het tijd geworden om jezelf bij te spijkeren? Misschien kijk je er naar uit om (weer) te gaan werken, wil je jouw kennis verdiepen, of nu toch die stap gaan maken in een nieuwe richting. Astrum College is er ook voor volwassenen! Bekijk jouw mogelijkheden, van een korte training tot een volledige beroepsopleiding naast je werk en/of gezin.

volwassenenonderwijs

WERKEN EN KORTDUREND LEREN VOOR EEN CERTIFICAAT

Heb je al veel werkervaring? Wil je je kennis verdiepen of verbreden? Dan is een keuzedeel, leereenheid of maatwerktraject misschien passend op dit moment in jouw loopbaan.  

  • Met een keuzedeel volg je onderdelen uit een mbo-opleiding, die je afsluit met een officieel mbo-certificaat. Direct naar aanbod keuzedelen.
  • Heb je interesse in een traject op maat, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur om de mogelijkheden te bespreken.

TRAININGEN EN CURSUSSEN

Is een korte training of cursus meer iets voor jou? Dat kan al in enkele of meerdere dagdelen. 

WERKEND LEREN ÉN EEN DIPLOMA BEHALEN

In een BBL-opleiding werk je toe naar een volwaardig mbo-diploma. Het is de ideale manier om werken te combineren met een complete beroepsopleiding. Hier start jouw carrière-switch!  

Meld je aan

Kom je kennis verdiepen of verbreden in een kortdurende opleiding, zoals een keuzedeel, training of leereenheid.

Maatwerk & incompany

In veel gevallen bieden wij de mogelijkheid om trainingen ‘incompany’ te organiseren. Zo leer je je teams precies wat nodig is. Met oefeningen en praktijkvoorbeelden uit jouw bedrijf. En dat gewoon bij jou op de werkvloer en op dagen en tijden waarop je medewerkers even kunt missen. Dat is de kracht van maatwerktrajecten.

Samen gaan we om tafel om opleidingswensen en -behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan ontvang je een scholingsvoorstel op maat. Inclusief een duidelijk kostenplaatje voor het gehele maatwerktraject. We vertellen je daarbij meteen voor welke subsidies jouw maatwerkopleiding in aanmerking komt. Tijdens het traject evalueren we regelmatig: hoe doen medewerkers het en wat kan er nog beter?

Tip: Zet met collega-bedrijven uit de omgeving een maatwerktraject op. Zo kun je kosten delen en toch dicht bij huis heel gericht jouw medewerkers trainen en bijscholen.

waarom astrum college voor llo?

Onze visie op LLO: Leven lang ontwikkelen betekent dat mensen continu leren en ontwikkelen gedurende hun hele leven. Zij blijven nieuwe kennis en vaardigheden leren, zowel formeel als informeel. Dit om zich te blijven aanpassen aan veranderende omstandigheden, het bevorderen van persoonlijke groei en het verbeteren van de participatie in de samenleving.

  • Astrum College is er voor iedereen van 16-66 jaar, werkend of niet werkend.
  • Kwalitatief gedegen opleidingen. Ga altijd voor een wettelijk erkend diploma/ certificaat 
  • Wij zijn jullie educatieve partner voor LLO in de regio. Wij bieden kennis, maatwerk en jullie de praktijk.