Jonge vrouw voor de ingang van Astrum College

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 36

 • veluwezooom_got_talent_roc_a12_social_entrepreneur_onderwijs_overheid_ondernemers
  18 februari 2019

  Nieuw traject van VeluwezOOOm Got Talent!

  VeluwezOOOm Got Talent! is een traject voor leerlingen en studenten die iets extra’s willen doen tijdens hun opleiding. VeluwezOOOm Got Talent! ondersteunt hen om een sociaal project op te zetten, een eigen onderneming te starten en/of zich als ZZP-er in de gemeente Rheden te vestigen. In 2018 heeft het eerste traject succesvol plaatsgevonden. Daarom krijgt het dit jaar weer een vervolg. Op 19 februari om 16.00 uur is de start van het tweede traject.

  Lees meer
 • 14 februari 2019

  Meet & Greet Zorg en Welzijn

  Kom naar de Meet & Greet Zorg en Welzijn en maak kennis met de mogelijkheden aan mbo-opleidingen voor volwassenen (zij-instromers) bij het Dulon College en Astrum College.

  Lees meer
 • Mbo-studenten nemen Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze over
  28 januari 2019

  Mbo-studenten nemen Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze over

  Veertig mbo-studenten van het Astrum College Velp hebben een week lang succesvol Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze overgenomen. De studenten gingen aan het werk in verschillende disciplines binnen het hotel. Dit gebeurde onder begeleiding van vakmensen van Fletcher Hotels en docenten van het Astrum College. Beide partijen zijn trots op de succesvolle project en vertrouwen erop dat door deze samenwerking studenten worden opgeleid tot professionele dienstverleners.

  Lees meer
 • kenniscampus Ede
  17 januari 2019

  Vmbo-leerlingen kunnen straks makkelijker doorstromen naar mbo

  Het kabinet gaat de opzet van het vmbo aanpassen. Scholen kunnen vanaf volgend jaar één opleiding aanbieden, waarbij vmbo en mbo deels in elkaar geschoven worden. Om dit mogelijk te maken willen onderwijsministers Van Engelshoven en Slob de wet aanpassen.

  Lees meer
 • Ik Zorg. Astrum College Dulon College en UPGRADE doen mee
  22 november 2018

  Werkveld bundelt krachten om meer mensen te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn

  Het tekort aan medewerkers in de zorg- en welzijnsector is een van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. Als we nu niets doen, dan dreigt een tekort tot wel 125 duizend zorg- en welzijnsmedewerkers in 2022. Daarom startte het Ministerie VWS onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg.

  Lees meer
 • 23 oktober 2018

  Uitnodiging: Marktdag Velp

  Donderdag 25 oktober, van 15.00 uur – 20.00 uur is de grote marktdag op het Astrum College in Velp. Vijfendertig kramen, van en door studenten, staan in en rond de aula van de school. Er zijn tal van diverse aanbiedingen, spelletjes, eten en nog veel meer. De marktdag is voor iedereen vrij toegankelijk.

  Lees meer