Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 73

 • 25 februari 2022

  Astrum-studenten nemen Fletcher Hotel Klein Zwitserland over

  VELP – Acht mbo-studenten van het Astrum College te Velp hebben een week lang succesvol Fletcher Hotel Klein Zwitserland overgenomen. De studenten zijn aan het werk gegaan in verschillende disciplines binnen het hotel. Dit gebeurde onder begeleiding van vakmensen van Fletcher Hotels en docenten van het Astrum College. Beide partijen zijn trots op de succesvolle project en vertrouwen erop dat door deze samenwerking studenten worden opgeleid tot professionals.

  Lees meer
 • 21 december 2021

  Dulon College, Technova College en Astrum College hebben zes topopleidingen

  ​​​​​​Maandag 20 december 2021 zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2022 bekendgemaakt. ROC A12 krijgt 62,1 punten uit een totaal van 100 punten. Weer een stapje hoger dan vorig jaar, we staan op plaats 14!

  Lees meer
 • 23 november 2021

  Première LUCY | Terugblik

  Velp - De studenten van het Astrum college in Velp zitten stil en een beetje ongemakkelijk te kijken naar wat er voor hun ogen ontvouwd. Nijmeegse acteurs van theatergroep AanZ wringen zich in allerlei bochten. Ze kijken, verleiden, en verstrengelen zich met elkaar. Zo begint een toneelstuk dat zich focust op, jawel, seksualiteit.

  Lees meer
 • 19 november 2021

  Opening Pop-up store van het Astrum College

  VELP – Op 17 november om 14.00 uur opent Astrum College haar Pop-up store, naast de bibliotheek in Den Heuvel 32 in Velp. Dit is een tijdelijke winkel die gedurende 20 weken haar deuren opent van de pop-up store met tal van tweedehands producten geleverd door het kringloopbedrijf 2Switch.

  Lees meer
 • 31 augustus 2021

  MDT-samenwerking in Arnhem

  Maandag 26 juli is de samenwerkingsovereenkomst getekend bij openluchtzwembad Klarenbeek. Lieke Andriessen start als eerste deelnemer in Arnhem in maatschappelijke diensttijd (MDT) binnen het project ‘Veilig in zee met MDT’.

  Lees meer
 • 11 maart 2021

  Met Afro Bros in gesprek over schuldproblematiek

  Het was een grote verrassingen voor mbo-studenten van het Astrum College in Velp woensdagmiddag. Het Arnhemse DJ-collectief Afro Bros kwam op bezoek. Niet om een setje te draaien, wel om te praten over schuldenproblematiek.

  Lees meer