Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 75

 • 27 juni 2022

  Astrum College biedt activiteiten aan vluchtelingen aan

  Vanaf 15 juni maakt Rheden plaats voor 150 asielzoekers in het voormalig klooster in De Steeg. Het gaat om tijdelijke crisisopvang van twee weken, daarna wordt de locatie omgebouwd tot locatie voor zestig tot honderd vluchtelingen uit Oekraïne.

  Lees meer
 • 13 juni 2022

  Opening Lokaal Vitaal

  Lokaal Vitaal in het Astrum College is op donderdag 9 juni feestelijk geopend door Marije de Vries (Fitter Nederland) en collega's van team Sport en Bewegen in samenwerking met stagiaires en studenten van de opleidingen binnen Sport en Bewegen.

  Lees meer
 • 25 februari 2022

  Astrum-studenten nemen Fletcher Hotel Klein Zwitserland over

  VELP – Acht mbo-studenten van het Astrum College te Velp hebben een week lang succesvol Fletcher Hotel Klein Zwitserland overgenomen. De studenten zijn aan het werk gegaan in verschillende disciplines binnen het hotel. Dit gebeurde onder begeleiding van vakmensen van Fletcher Hotels en docenten van het Astrum College. Beide partijen zijn trots op de succesvolle project en vertrouwen erop dat door deze samenwerking studenten worden opgeleid tot professionals.

  Lees meer
 • 21 december 2021

  Dulon College, Technova College en Astrum College hebben zes topopleidingen

  ​​​​​​Maandag 20 december 2021 zijn de uitslagen van de Mbo Keuzegids 2022 bekendgemaakt. ROC A12 krijgt 62,1 punten uit een totaal van 100 punten. Weer een stapje hoger dan vorig jaar, we staan op plaats 14!

  Lees meer
 • 23 november 2021

  Première LUCY | Terugblik

  Velp - De studenten van het Astrum college in Velp zitten stil en een beetje ongemakkelijk te kijken naar wat er voor hun ogen ontvouwd. Nijmeegse acteurs van theatergroep AanZ wringen zich in allerlei bochten. Ze kijken, verleiden, en verstrengelen zich met elkaar. Zo begint een toneelstuk dat zich focust op, jawel, seksualiteit.

  Lees meer
 • 19 november 2021

  Opening Pop-up store van het Astrum College

  VELP – Op 17 november om 14.00 uur opent Astrum College haar Pop-up store, naast de bibliotheek in Den Heuvel 32 in Velp. Dit is een tijdelijke winkel die gedurende 20 weken haar deuren opent van de pop-up store met tal van tweedehands producten geleverd door het kringloopbedrijf 2Switch.

  Lees meer