Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

over astrum college

Astrum College is onderdeel van ROC A12. Het opleidingsaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen zorg & welzijn; horeca, recreatie & toerisme; handel, economie & administratie; media & ICT en veiligheid & sport.

  • 24 opleidingen
  • 1200 studenten
  • 114 medewerkers
  • 62 internationale stageplekken
Astrum College maakt werk van jouw dromen en talenten, in een persoonlijke, ongedwongen sfeer waar jij jezelf kunt zijn en waar jij gezien wordt.

ALLE AANDACHT VOOR JOUW MOGELIJKHEDEN

Op onze school worden studenten gezien en gehoord. Ze krijgen een stem en de aandacht die ze verdienen zodat het onderwijs naadloos aansluit bij hun behoeften. je krijgt er alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Of dat nou een zetje in de rug is of juist extra uitdaging.

We bieden een afwisselende mix van theorie en praktijk. En een ongedwongen sfeer waarin jij jezelf kunt zijn en jezelf steeds opnieuw kunt uitvinden..

EXTRA ONDERSTEUNING

Heb je extra ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld op het gebied van beroepskeuze, emotionele of praktische problemen of heb je een beperking? Bij Studentenondersteuning werken deskundigen die je kunnen helpen je studie succesvol af te ronden. Kijk voor meer informatie hierover ook eens op de pagina over studentondersteuning.

GEZONDE SCHOOL

We vinden de gezondheid van onze studenten belangrijk. Met het speciale sport- en leefstijlprogramma Sport4You doe je in het eerste jaar een fit- en leefstijltest, volg je een sportprogramma en kun je deelnemen aan sportclinics en toernooien. We hebben β€˜gezonde schoolpleinen’ Γ©n aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Ook op het gebied van voeding dragen wij bij aan de gezondheid van de student door te zorgen dat het aanbod in de kantine en automaten aansluit bij de doelstellingen van de Gezonde School. We vertellen je meer hierover op de informatiepagina Gezonde School.

HET BESTE UIT JEZELF

We dagen de student uit het beste uit zichzelf te halen. Kun jij dus net iets meer uitdaging gebruiken tijdens jouw opleiding? Dan zijn er speciale programma’s en activiteiten om jouw talenten nog verder te ontwikkelen, zoals Skills-wedstrijden.