Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

alumni

Sinds 2015 hebben wij een alumnivereniging voor oud-studenten van Astrum College, voorheen ROC A12/Titus College. De vereniging organiseert uiteenlopende activiteiten, bijeenkomsten en workshops voor jou en je oud-studiegenoten.

De alumnivereniging draagt deelname aan een alumnivereniging bij aan het vergroten van jouw netwerk en dΓ‘t is iets waar je - bijvoorbeeld bij de zoektocht naar een baan - veel baat bij kunt hebben. Ook na jouw studietijd bij Astrum College willen we graag wat voor jou (blijven) betekenen. Jij bent zeer waardevol voor ons: je bent een inspiratiebron voor onze studenten en met jouw input kunnen we de kwaliteit van ons onderwijs nog verder verbeteren.  

WAT KUN JE VAN DE ALUMNIVERENIGING VERWACHTEN?

  • ReΓΌnies
  • Workshops (hoe presenteer ik mezelf op LinkedIn, Fotografie, etc)
  • Netwerkborrels
  • Gastlessen (op school of bij bedrijven uit ons netwerk)
  • Stageplaatsen (studeer je aan het hbo en zoek je een stageplaats? Of ben je werkzaam bij een organisatie die opzoek is naar een mbo-stagiair(e) We kunnen nog veel voor elkaar betekenen
  • Bijscholing

Daarnaast staan we altijd open voor ideeΓ«n van jou als student.  

JOUW BIJDRAGE

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste oud-studenten die op welke manier dan ook een bijdrage willen leveren aan de vereniging. Die bijdrage kan bestaan uit alleen volgen en deelnemen van de activiteiten, tot bestuurslid worden of zΓ©lf activiteiten organiseren.  

LINKEDIN EN FACEBOOK

We nodigen je uit lid te worden van onze besloten LinkedIn-groep en om onze Facebookpagina te volgen. Naast online ontmoeten we je ook graag offline. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor komende activiteiten.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een grotere bijdrage leveren dan alleen volgen?

Klik hier en meld je aan. Mogelijk word jij dan één van de eerste bestuursleden van de alumnivereniging!