Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

leerrestaurant la rana

La Rana is het leerrestaurant van Astrum College in Velp. Studenten van de opleiding Horeca doen bij La Rana praktijkervaring op over drank- en warenkennis en kook- en serveertechnieken. Ze maken kennis met internationale keukens en talloze culinaire hoogstandjes. En wat is er nu leuker dan koken voor echte gasten en bedienen in een echt restaurant? Daarom hebben wij La Rana: onze studenten leren hun vak in de praktijk en u geniet van heerlijke gerechten tegen een vriendelijk prijsje.

OPENINGSTIJDEN LA RANA

Woensdag 17.00-20.00 uur   
Driegangendiner (€ 19,50)  

Donderdag 17.00-20.00 uur  
Driegangendiner (€ 19,50)

Op woensdag en donderdag krijgt u een dagmenu van drie gangen geserveerd. U kunt per gang kiezen uit twee gerechten. Hierbij koken we zo veel mogelijk met biologische producten van het seizoen en uit de regio. Heeft u speciale wensen? Geef dit dan aan ons door.

De volgende data zijn wij gesloten:

  • 1 en 2 mei 2024
  • 8 en 9 mei 2024
  • 6 juni 2024
  • 12 en 13 juni 2024

RESERVEREN

We adviseren u om te reserveren. Dit kan vaak nog op de dag zelf. Klik hier om te reserveren.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Speciale arrangementen zijn mogelijk. Informeert u naar de mogelijkheden. Onze studenten organiseren ook regelmatig thema-avonden, benefietdiners en diploma-uitreikingen. Wilt u op de hoogte blijven van deze speciale arrangementen? Hou deze site dan goed in de gaten.

DUURZAAMHEID

Aangezien Astrum College studenten bewust wil maken van het belang van duurzaamheid, stimuleert La Rana  het gebruik van producten uit de regio. β€œWe werken samen met Oregional dat zich richt op streekproducten. Ook daarmee maken we verrassende en overheerlijke menu’s”, aldus Elze van Baardewijk, docent Horeca.

Voortreffelijk eten, een aangename sfeer en aantrekkelijke tarieven: een restaurant om trots op te zijn. Tot ziens in La Rana!