Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Bij Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid en persoonlijke behoeften om het tot professioneel kok Γ  la 21e eeuw te schoppen.

DE OPLEIDING ZELFSTANDIG WERKEND GASTHEER/GASTVROUW

Tijdens de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw krijg je bij Astrum College een dynamische onderwijsmix van theorie en praktijk. Wat je van de opleiding kunt verwachten en leren? Als eerste aanspreekpunt voor gasten zorg jij ervoor dat zij een zo prettig mogelijk verblijf hebben. Om gasten op professionele wijze te informeren en adviseren over dranken en spijzen, doe je kennis op van producten, bereidingswijzen, menuleer en gastronomie. Je leert speciale serveerhandelingen verrichten, bereidingen aan tafel uitvoeren en raakt bekend met de hygiΓ«neregelgeving. Je brengt samen met medestudenten je kennis in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op middels excursies, workshops en studiereizen. Zie jezelf al rondlopen als gastheer of gastvrouw als visitekaartje en eerste aanspreekpunt?

Bij Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon Γ©n professional. Tijdens jouwΒ opleiding staat er een studieloopbaanbegeleider tot je beschikking die je helpt bij het maken van studiekeuzes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Astrum College maken we werk van jou!

JOUW CARRIÈRE 

Na het afronden van de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw ben jij klaar voor een afwisselende baan in de horeca. Als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw kun je aan de slag bij restaurants, hotels, bars, discotheken, congrescentra en evenementen.

FACTS & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Astrum College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info