Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Manager /ondernemer horeca

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en grote ambitie, neem je graag de leiding en ben je stressbestendig? Dan ben je bij deze opleiding op je plaats.

DE OPLEIDING MANAGER/ONDERNEMER HORECA

Tijdens de opleiding manager/ondernemer horeca leer je vakkundig een restaurant, hotel of cafΓ© runnen. In de praktijklessen doe je de specifieke kennis, technieken en vaardigheden op die nodig zijn in de bediening en frontoffice. Ook beheers je de zakelijke kant van het vak, zoals het overzicht houden in de financiΓ«n en de drank- en voedingsmiddelenvoorraad. Zie je jezelf al rondlopen als manager bij een hotel of restaurant?

Natuurlijk leren we je een ondernemingsplan te schrijven en maak je kennis met alle aspecten van het runnen van een eigen zaak, van financiering tot marketing. Je ontwikkelt een uitstekende beroepshouding die je uitstraalt naar de gasten en het personeel. De opgedane kennis breng je in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op met excursies, workshops en studiereizen. Zo leer je ook op een andere manier meer over het horecavak.

Bij Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon Γ©n professional. Tijdens jouw opleiding staat er een studieloopbaanbegeleider tot je beschikking die je helpt bij het maken van studiekeuzes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Astrum College maken we werk van jou!Β 

JOUW CARRIÈRE  

Na het afronden van je opleiding manager/ondernemer horeca kun je aan de slag bij een (middel-)groot horecabedrijf, zoals een hotel of restaurant. Afhankelijk van de grootte of het aantal vestigingen kun je ook betrokken worden bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Liever je eigen horecazaak openen? Geen probleem, met het diploma Manager/Ondernemer Horeca ben jij gekwalificeerd om je eigen onderneming te starten! Al zin om met de opleiding te beginnen?

DOORLEREN? Β 

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma manager/ondernemer horeca naar een hbo-opleiding, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool.Β 

FACTS & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Astrum College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info