Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

leidinggevende keuken

Bij Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon Γ©n professional.

iets voor jou als je:

  • Een passie hebt voor koken en culinaire creativiteit
  • Het leuk vindt om anderen te begeleiden en te motiveren
  • Interesse hebt in het leren van verschillende kooktechnieken
  • De ambitie hebt om een leidinggevende rol te vervullen

IN HET KORT

Tijdens de opleiding leidinggevende keuken krijg je bij Astrum College een dynamische onderwijsmix van theorie en praktijk. We stomen je met persoonlijke aandacht stap voor stap klaar voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Niet alleen leer je de werkzaamheden in de keuken perfect uitvoeren, ook ontwikkel je een uitstekende professionele beroepshouding die je met een glimlach uitstraalt naar je gasten Γ©n collega’s. Je leert planningen maken, menukaarten samenstellen, budgetten bewaken en begrotingen opstellen. Zie je jezelf al rondlopen als leidinggevende met de touwtjes in handen?

Daarnaast leiden we je op om afspraken te maken met leveranciers en de kwaliteit van producten te beoordelen. Binnen het werkproces dagen we je uit om steeds te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Je krijgt een studieloopbaanbegeleider die je helpt bij het maken van studiekeuzes en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Astrum College maakt werk van jou! 

JOUW CARRIÈRE  

Na het afronden van je opleiding leidinggevende keuken ben je er klaar voor om aan de slag te gaan als leidinggevende in de keuken van een restaurant, hotel, instelling of een congres-/vergadercentrum. 

Dit is iets voor jou als:

  • Je beschikt over commercieel en financieel inzicht
  • Je dΓ© schakel bent tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of ondernemer
  • Je leiding geeft en erop toe ziet dat de taken professioneel worden uitgevoerd

Al zin om met de opleiding te beginnen? Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid en persoonlijke behoeften om het tot leidinggevende in de keuken van een horecabedrijf te schoppen. 

DOORLEREN? 

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma leidinggevende keuken doorleren aan de Hogere Hotelschool of de Cas Spijkers Academie. 

LEERMIDDELEN

Om jouw opleiding te kunnen volgen heb je leermiddelen zoals boeken, digitale licenties en andere materialen nodig. Voor de start van de opleiding krijg je specifieke informatie over welke leermiddelen jij moet bestellen en hoe je dit kan doen. Benieuwd naar welke kosten er voor jouw opleiding ongeveer gelden? Ga hier naar de website van MBOwebshop waar je de leermiddelenlijst vindt die dit jaar bij jouw opleiding hoort.

FACT & FIGURES

Lees hier alle handige facts & figures over jouw opleiding. Je vindt hier informatie over de opbouw van de leerjaren, vakken en extra info.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Astrum College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info