Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Assistant business services

Wij gaan uit van jouw talenten om je de kennis te geven die jij straks nodig hebt om jouw pad te banen in de wereld van financiΓ«n en administratie. Want jouw weg is goud waard.

Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie en Medewerker (FinanciΓ«le) Administratie.

Je bent nodig en belangrijk binnen elk bedrijf en werkzaam bij zowel kleine als grote bedrijven. Je leert om bezoekers en collega's netjes te woord te staan. Samen met anderen organiseer je activiteiten en verwerk je financiΓ«le gegevens. De lessen zijn ingericht op de praktijk. Je leert goed en nauwkeurig te plannen en organiseren en zakelijke e-mails te schrijven. Je controleert de veiligheid van de ruimtes.

IETS VOOR JOU ALS JE:

  • Nauwkeurig werkt
  • Graag met taal Γ©n cijfers bezig bent
  • Representatief bent
  • Goed met mensen overweg kunt

OVER DEZE assistant business services-OPLEIDING

De assistant business services is een hele brede en veelzijdige functie waarin je veel uiteenlopende werkzaamheden mag verrichten. In theorie- en praktijklessen, praktische opdrachten, projecten en simulaties krijg jij dit allemaal aangeleerd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Administratieve gegevens (zoals inkoopfacturen en pakbonnen) verwerken
  • Zakelijke brieven schrijven
  • Telefoongesprekken en post afhandelen
  • Bezoekers ontvangen
  • Ruimtes controleren en klaarzetten

Je oefent veel op school, onder het toeziend oog van je studieloopbaanbegeleider en docenten uit de praktijk. Je krijgt ook vakken zoals ICT, Engels en Nederlands. Onze lessen op school zijn een combinatie van theorie en veel praktijksituaties. Je loopt veel stage om in de praktijk alles te oefenen.

We bieden deze opleiding in één jaar aan. Zo haal je deze niveau 2 opleiding in één jaar.

JOUW CARRIÈRE ALS ASSISTANT BUSINESS SERVICES

Jouw werk is heel afwisselend. Zo kun je bij de receptie werken om bezoekers te ontvangen, helpen bij de financiΓ«le administratie, zakelijke mails schrijven, vergaderingen plannen Γ©n organiseren en controleer je of de werkruimtes veilig gebruikt kunnen worden. Dat kan zowel een kleine organisatie als een groot bedrijf zijn, en in allerlei verschillende sectoren. Er is bijna geen plek waar jouw rol niet nodig is.Β 

DOORLEREN NA JE assistant business services-OPLEIDING

Omdat assistent business services een brede opleiding is, heb jij straks een sterke basis waarmee je alle kanten op kunt. Kies bijvoorbeeld voor een van de niveau 4-opleidingen legal, insurance & HR services specialist, marketing & communication specialist, software developer of mediavormgever. Welke richting jij ook kiest: bij ons krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding om jouw eigen weg te ontdekken, uit te stippelen en te bewandelen.

AANMELDEN ADMINISTRATIE-OPLEIDINGΒ ASSISTANT BUSINESS SERVICES

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op Astrum College.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig hoe het is om bij Astrum College te studeren? Loop een dagje mee!

Meer informatie

Benieuwd naar onze open dagen? Klik hier voor meer informatie.

Meer info