Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

terugblik skills the finals 2024

Op 21 en 22 maart stond Lisanne tijdens Skills The Finals in de finale van Skills Heroes.

maandag 25 maart 2024

Het beroepenevenement Skills The Finals is voor scholieren om te ontdekken welke beroepen er allemaal bestaan. Tijdens Skills The Finals waren ook de finales van Skills Heroes. Lisanne, student gespecialiseerd pedagogisch medewerker, stond in de finale voor de vakrichting pedagogisch medewerker.

In december 2023 waren de kwalificatiewedstrijden voor Skills Heroes. Op Astrum College werden de kwalificatiewedstrijden voor onderwijsassistent en pedagogisch medewerker georganiseerd.

De finales van Skills Heroes bestonden uit verschillende opdrachten en een prijsuitreiking op vrijdagmiddag. Op de eerste finaledag moest Lisanne aan de hand van een activiteitenplan een activiteit voorbereiden en uitvoeren met kinderen. Op dag twee kwamen de eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker naar de Brabanthallen om Lisanne aan te moedigen. Lisanne was ondertussen druk met haar opdrachten. Ze moest een verhaal schrijven en voorlezen aan kinderen en een spel voor kinderen maken en uitvoeren. Toen ze klaar was kreeg zij van al haar studiegenoten een warm onthaal.

Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking van Skills Heroes. De top 3 finalisten van iedere vakrichting kreeg een medaille. Lisanne heeft het fantastisch gedaan in de finales. Hoewel ze geen podiumplek heeft bemachtigd, zijn we ontzettend trots op haar!