Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

een hartverwarmende paaslunch

Vandaag hebben de studenten van de opleiding maatschappelijke zorg een gezellige paaslunch georganiseerd. Op 28 maart tussen 12.00 - 14.00 uur waren de ouderen welkom om te komen lunchen. De lunch staat in het teken van een gezellig moment met elkaar waarbij contact en verbinding creΓ«ren centraal staan.

donderdag 28 maart 2024

Tijdens deze middag konden de ouderen genieten van een volledig verzorgde lunch. De ouderen werden verwelkomd door enthousiaste studenten en konden genieten van een smakelijk samenzijn, omringd door mooie aangeklede tafels en heerlijk eten. Daarna kon iedereen deelnemen aan leuke activiteiten.

Onze ontvangst was warm. We voelden ons echt verwend!

"Onze ontvangst was warm, vanaf het moment dat we binnenkwamen," vertelde een van de gasten. "Enthousiaste studenten begroetten ons, prachtig gedekte tafels en heerlijk eten. We voelden ons echt verwend!" Een andere gast merkte op: "Alles is tot in de puntjes geregeld en de studenten hebben oog voor detail. Ze verdienen een dikke pluim!"

Onze dank aan de studenten en aan Bakker Hilvers en Plus uit Velp voor het mogelijk maken van deze bijzondere middag.