Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

derdejaars horeca studenten nemen je mee op een culinaire reis naar japan!

Het Landendiner komt eraan en deze keer nemen onze getalenteerde derdejaars horecastudenten je mee op een culinaire reis naar Japan! Van het bedenken van de gerechten tot het proeven van de mocktails, alles wordt met liefde voorbereid.

maandag 15 januari 2024

Het Landendiner komt er alweer aan! De derdejaarsstudenten van de horeca-opleidingen zijn deze weken druk bezig met de voorbereidingen, met als thema van de avond Japan. Van het bedenken van de gerechten en mocktails tot het opstellen en vormgeven van de bestellijsten en de poster; alles moet tot in de puntjes verzorgd worden. 

De groep studenten heeft afgelopen dinsdag proefgekookt, zodat ze precies weten hoe ze de gerechten moeten maken en hier en daar mogelijk nog kleine aanpassingen moeten doen. Daar hoorde ook een rondje mocktails proeven bij, om zo de beste combinaties aan smaken uit te zoeken. Iedere week vergadert de groep over de voortgang en verdelen ze de rollen totdat het evenement daar is.  De passie spat ervan af!

ik wil genieten van het landendiner

Wil jij proeven van de vaardigheden die ze hebben geleerd? Meld je dan snel aan voor het Landendiner op 7 & 8 februari met een heerlijk viergangenmenu. De studenten kunnen niet wachten om hun enthousiasme met jullie te delen en willen graag met passie laten zien welke vaardigheden ze tijdens de opleiding hebben geleerd.

Aanmelden

Aanmelden kan via landendinerjapan2024@outlook.com

Studeren bij astrum college

Bij Astrum College bieden we meer dan onderwijs alleen. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Krachtig en vol vertrouwen ben jij straks klaar voor jouw toekomst.