Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

culinaire meesterwerken bij het landendiner

De horecastudenten van Astrum College hebben de afgelopen weken hard gewerkt tijdens de voorbereiding van het Japanse Landendiner bij Leerrestaurant La Rana. En het harde werken werd beloond met een reeks succesvolle avonden waarin de gasten werden verwend met een onvergetelijke ervaring.

vrijdag 23 februari 2024

Met toewijding en passie hebben ze een verrukkelijk 4-gangenmenu samengesteld, waarbij ze hun culinaire vaardigheden tot in de perfectie hebben laten zien. De studenten hebben twee succesvolle dagen gehad en vanwege de animo zelfs nog een derde dag gedraaid! 

Met Japan als thema, hebben de derdejaarsstudenten gerechten zoals sushi, ramen, zeebaars en Japanse cheesecake bereid, die niet alleen heerlijk smaakten maar ook op een culinaire manier waren gepresenteerd. De bijpassende wijnen en mocktails waren een mooie toevoeging aan de smaken en ervaring.

Niet alleen het eten, maar ook de service was van topklasse. De studenten hebben de taken uitstekend verdeeld, waardoor de avond soepel verliep en de gasten werden verwend met de beste combinaties aan smaken en service.

De positieve feedback van de bezoekers stroomde binnen, en terecht! Het was prachtig om te zien hoe de studenten, vanaf het begin van hun opleiding, zijn gegroeid en samen als een goed geoliede machine het restaurant hebben gerund. De docenten kijken met trots terug op deze drie dagen waarin de studenten hebben laten zien wat ze in hun mars hebben.