Studenten Astrum College

Business College

Een specialist worden in jouw vakgebied, maar ook nog eens breder opgeleid worden dan je gekozen opleiding? Dat is de gedachte achter de Business College van het Astrum College.

Bijna alle eerstejaarsstudenten van de opleidingen die horen bij Horeca, Toerisme & Recreatie*, Media & ICT, Handel, Management Support, Commerciële dienstverlening, Financiële beroepen en Recht & Arbeid, volgen tijdens hun eerste studiejaar drie projecten. In deze projecten worden de krachten en kennis van verschillende opleidingen gebundeld. Er worden gemengde vakken aangeboden in de vorm van expertvideo’s. Deze expertvideo's zijn opgenomen in Studio Astrum, de opnamestudio van het Astrum College. Alles wat je leert van de expertvideo’s, pas je met begeleiding van je docent toe binnen de projecten van de Business College. 

Wat levert de Business College mij op?

Vanuit de projecten binnen de Business College krijg jij skills mee die wat extra’s toevoegen aan jouw professionaliteit. Zo leer jij als horecamedewerker bijvoorbeeld niet alleen hoe je voor gasten een onvergetelijk diner verzorgt, maar ook hoe je jouw eigen menukaart vormgeeft. Of als programmeur niet alleen hoe je de perfecte software ontwikkelt, maar ook hoe je deze succesvol op de markt brengt. Het Business College maakt jou daarmee een nóg breder inzetbare professional!

*Met uitzondering van de opleidingen: Gastheer/Gastvrouw en koksopleiding.