Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

versnelde opleidingen business services

Wil jij versnelt jouw diploma halen op niveau 4? Dat kan! Heb jij een mbo-niveau 4-diploma, havo-leerjaar 5 gevolgd of heb je hbo-studiejaar 1 gedaan? In 1,5 tot 2 jaar kun jij een waardevol niveau 4-diploma met een maatwerktraject behalen! Β 

OVERZICHT VERSNELDE OPLEIDINGEN

LEGAL, INSURANCE & HR SPECIALIST  
(VOORHEEN: JURIDISCHE MEDEWERKER/HRM)

Wetten en regels saai? Niet als je een van de opleidingen van Legal, Insurance of HR volgt. Wij brengen je grenzeloos dicht bij een wereld vol wetten en regels waar jij mee weet om te gaan en die jij kunt gebruiken om verschillende zaken op te lossen. Jij bent een belangrijk onderdeel van het juridisch ondersteunend team, waarbij je klanten en collega's helpt met juridische vraagstukken en diverse werkzaamheden uitvoert binnen de afdeling.

Een praktische voorbereiding op het werkveld of voor de Hbo-opleidingen Rechten, Social Work of Personeelsmanagement.

MARKETING & COMMUNICATION SPECIALIST *INTERNATIONAL*  
(VOORHEEN: MARKETING  & COMMUNICATIE MEDEWERKER/INTERNATIONAL BUSINESS)

Als marketing & communication specialist weet jij als geen ander dat het leven zich voor een steeds groter deel online afspeelt. Het bedrijfsleven wil inspelen op de kansen en mogelijkheden die de online wereld biedt. De opleiding Marketing and communication maakt van jou de onmisbare marketing & communication specialist die elk bedrijf nodig heeft. Jij levert een bijdrage aan het marketing- en communicatiebeleid, voert onderzoeken uit, bedenkt en verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten, adviseert en levert managementinformatie.

Een praktische voorbereiding op het werkveld of voor de Hbo-opleidingen CommerciΓ«le Economie of International Business.

WERKZAAMHEDEN

Je kunt aan de slag als Marketing and communication specialist, werkzaamheden uitvoeren op de afdeling Legal and HR of onderdeel zijn van de afdeling Finance and Tax als business administrator of controller.

Meer informatie?

Wil jij meer informatie of heb jij vragen? Klik dan hier.