Zelfstandig werkend kok Velp

Zelfstandig werkend kok (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Koken is jouw passie! Je houdt van hard werken en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen. Bovendien ben je flexibel, doortastend en ga je graag planmatig aan de slag. 

De opleiding Zelfstandig werkend Kok 

Als kok werk je zelfstandig, maar ook in teamverband. Al tijdens de opleiding leer je alle benodigde vaktechnieken toepassen. Zo doe je kennis op van allerlei gerechten en bereidingswijzen en raak je bedreven in diverse kooktechnieken. Daarnaast ontwikkel je de juiste beroepshouding; je werkt aan sociale vaardigheden en leert schoon én veilig werken. Ervaring doe je voor een groot deel op in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Je volgt theorielessen en vaardigheidstrainingen. Jij ontwikkelt een zelfstandige en flexibele werkhouding en voldoende zelfvertrouwen om een bloeiende carrière als kok te starten. 

Jouw carrière 

Als kok heb je zicht op een veelzijdige en afwisselende baan. Je bent met dit diploma gekwalificeerd om in de keuken van een hotel, restaurant, bistro, eetcafé of cateringbedrijf te werken. Je plant er de dagelijkse werkzaamheden, bereidt gerechten en werkt ze af voor uitgifte. Ook koop je producten in, controleert deze en bergt ze correct op.

Doorleren?

Met dit diploma kun je doorstromen naar de opleiding Leidinggevende Keuken (niveau 4).

Bijsluiter

Milan Visser student Zelfstandig werkend kok en Ondernemer Horeca

Milan vertelt...

"Mijn wens om stage te lopen bij een restaurant met Michelinster is al uitgekomen."

Lees hier meer...