Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Velp

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij hebt een dienstverlenende instelling, gaat zelfstandig te werk en bent flexibel. Je doet er bovendien alles aan om het anderen naar de zin te maken. 

De opleiding Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Als eerste aanspreekpunt voor gasten zorg jij ervoor dat zij een zo prettig mogelijk verblijf hebben. Om gasten op professionele wijze te informeren en adviseren over dranken en spijzen, doe je kennis op van producten, bereidingswijzen, menuleer en gastronomie. Je leert speciale serveerhandelingen verrichten, bereidingen aan tafel uitvoeren en raakt bekend met de hygiëneregelgeving. Studenten kunnen hun kennis in de praktijk brengen in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op middels excursies, workshops en studiereizen.

Jouw carrière 

Je bent klaar voor een afwisselende baan in de horeca. Als zelfstandig werkend gastheer/-vrouw kun je aan de slag bij restaurants, hotels, bars, discotheken, congrescentra en evenementen. 

Doorleren?

Met dit diploma kun je doorstromen naar de opleiding Leidinggevende bediening (niveau 4).

Studie in Cijfers Bediening BOL-3

Studie in Cijfers 

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Bediening

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College