Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Velp

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Vraag je je af of de opleiding zelfstandig gastheer/gastvrouw bij jou past? Dat zou zomaar kunnen als je een dienstverlenende instelling hebt, zelfstandig te werk gaat en flexibel bent. Bovendien doe je er alles aan om het anderen naar de zin te maken.

Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid en persoonlijke behoeften om het tot professioneel kok à la 21e eeuw te schoppen.

De opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw

Tijdens de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw krijg je bij het Astrum College een dynamische onderwijsmix van theorie en praktijk. Wat je van de opleiding kunt verwachten en leren? Als eerste aanspreekpunt voor gasten zorg jij ervoor dat zij een zo prettig mogelijk verblijf hebben. Om gasten op professionele wijze te informeren en adviseren over dranken en spijzen, doe je kennis op van producten, bereidingswijzen, menuleer en gastronomie. Je leert speciale serveerhandelingen verrichten, bereidingen aan tafel uitvoeren en raakt bekend met de hygiëneregelgeving. Je brengt samen met medestudenten je kennis in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op middels excursies, workshops en studiereizen. Zie jezelf al rondlopen als gastheer of gastvrouw als visitekaartje en eerste aanspreekpunt?

Bij het Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon én professional. Tijdens jouw opleiding staat er een studieloopbaanbegeleider tot je beschikking die je helpt bij het maken van studiekeuzes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij het Astrum College maken we werk van jou!

Jouw carrière 

Na het afronden van de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw ben jij klaar voor een afwisselende baan in de horeca. Als zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw kun je aan de slag bij restaurants, hotels, bars, discotheken, congrescentra en evenementen.

Doorleren?

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw doorstromen naar de opleiding Leidinggevende bediening (niveau 4).

Studie in Cijfers Bediening BOL-3

Studie in Cijfers 

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Bediening

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College