Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent een geboren entertainer en hebt organisatietalent. Je bent gastvrij, enthousiast, sociaal, communicatief en ondernemend en je bruist van de creatieve ideeën. Je werkt makkelijk met kinderen en met volwassenen. 

De opleiding Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality 

Je leert animatieprogramma’s en evenementen op een professionele wijze samenstellen, promoten, organiseren en uitvoeren. Daarvoor volg je vakken als presentatie, drama en sport- en spelorganisatie (indoor & outdoor). Organisatietalent ontwikkel je door zelf veel sport- en spelactiviteiten te organiseren. Je leert hoe je activiteiten goed laat verlopen en hoe je klachten op correcte wijze afhandelt. Je krijgt alle ruimte om je creativiteit en inlevingsvermogen te ontwikkelen. Ook werk je volop aan je communicatieve vaardigheden, want jij wordt het aanspreekpunt voor gasten en voor minder ervaren medewerkers. Daarnaast komen marketing en verkoop uitvoerig aan bod. Naast Engels volg je nog een moderne vreemde taal (Spaans of Duits). Je leert de taken van een receptie- of baliemedewerker (frontoffice) uitvoeren, zodat jij na je studie op meerdere plekken inzetbaar bent. Je loopt stage bij erkende leerbedrijven in de toeristisch-recreatieve sector. Tijdens de opleiding wordt veel praktijkgericht gewerkt met projecten en simulaties. 

Jouw carrière 

Na de opleiding kun je aan de slag op een camping of bungalowpark, in een hotel, bij een evenementenbureau of een attractiepark in binnen- of buitenland. Je kunt zowel terecht in de sector verblijfsrecreatie als dagrecreatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed georganiseerd activiteitenprogramma dat aansluit bij wensen van gasten en bij de doelstellingen van de organisatie. Samen met collega’s verzorg en begeleid je activiteiten op een verantwoorde en veilige manier, zowel voor gasten, collega’s, de omgeving als jezelf.