Opleidingen

Vakman Ondernemer (BBL) - Velp

Aanmelden

Ben jij een toekomstige ondernemer? Je start met de opleiding vakman ondernemer bbl als je je eigen onderneming wilt beginnen. Je bent zelfstandig, commercieel ingesteld en beschikt over de nodige dosis lef. Onderneem ‘t op het Astrum College!

De opleiding zelfstandig ondernemer is iets voor jou als je:

✓ Je eigen onderneming wilt starten ✓ Commercieel en zelfstandig ingesteld bent

✓ Risico’s durft te nemen   ✓ Verantwoordelijkheid neemt voor je eigen beslissingen

De vakman ondernemer opleiding

Heb jij een droom om te starten als ondernemer? Op het Astrum College maken we er werk van. Tijdens de opleiding vakman ondernemer mbo 4 leer je een ondernemingsplan maken en om ideeën vorm te geven. In deze specialistenopleiding krijg je vakken als management, recht marketing, boekhouden, verzekeringen en belastingen. Allemaal broodnodig als je ondernemer wilt worden.

Ook krijg je les in social media, e-commerce, duurzaamheid, presenteren en netwerken. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding. Tijdens deze opleiding loop je 10 weken stage.

Jouw carrière na de vakman ondernemer mbo 4 opleiding

Als je deze vakman ondernemer bbl hebt afgerond, start jij als vakman een eigen onderneming. Dit kan in allerlei sectoren zijn. Jij bepaalt het zelf! Als vakman ondernemer bepaal jij het toekomstbeeld van de onderneming. Je stelt een ondernemersplan op en maakt marktanalyses. Ook ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid, over de inkoop en de voorraden en je geeft leiding aan medewerkers. Een hele uitdagende en diverse carrière, dus. 

Toelatingseisen vakman ondernemer

Om toegelaten te worden als vakman ondernemer vragen we wel wat van je:

✓ Je hebt een mbo-diploma op niveau 3 

✓ Je Engels is op een goed niveau (A2 tot B1 moet haalbaar zijn in 1 jaar) 

✓ Je bent zelfstandig, gemotiveerd en hebt leidinggeven in je

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Astrum College?

Op het Astrum College is er alle aandacht voor jouw mogelijkheden. Wij maken werk van jou, van je dromen en talenten. Maar ook van je twijfels en je onzekerheden. Bij ons krijg je in een kleinschalige setting alle aandacht die je verdient. Altijd in een dynamische mix van theorie en praktijk. Zo word jij de ondernemer die je graag wilt zijn! 

✓ Kleinschalig georganiseerd onderwijs ✓ Studieloopbaanbegeleider voor elke student

✓ Praktijk als leeromgeving               ✓ Meerdere vormen van studenteninspraak