Medewerker (financiële) administratie Velp

Medewerker (financiële) administratie (BOL) - Velp

Aanmelden

Vanaf schooljaar 2022/2023 gaat de opleiding Medewerker (financiële) aministratie verder onder de naam: Assistant Business services.

> Meer informatie en aanmelden

Iets voor jou?

Jij bent nauwkeurig, werkt graag met cijfers en je kunt goed met mensen overweg. Handel & Administratie als sectorkeuze op het vmbo is handig.

De opleiding Medewerker (Financiële) Administratie

Je leert de (financiële) administratie door veel in projecten en simulaties te oefenen. Je leert agenda’s bijhouden, telefoongesprekken afhandelen en bezoekers ontvangen. Daarnaast verwerk je gegevens in de financiële administratie zoals inkoopfacturen en pakbonnen. Op school volg je ook vakken als Nederlands, Engels en ICT. Beroepspraktijkvorming (stage) neemt een belangrijke plaats in. 

Deze opleiding in Velp is breed georiënteerd. De opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie, Medewerker (financiële) Administratie en Verkoper volgen gezamelijk een lesprogramma.

Jouw carrière 

Je kan werken op de financiële afdeling van een bedrijf. Jij kunt daarom bij veel verschillende bedrijven aan de slag, dit varieert van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. Je voert gegevens in op de computer, neemt de telefoon aan en handelt de post af. Je ondersteunt collega’s bij hun administratieve taken en je houdt verschillende gegevens netjes bij. 

 

 

Jonge vrouw voor de ingang van Astrum College

Maatwerk in 1 jaar mogelijk