Horeca ondernemer Velp

Manager/ondernemer horeca (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Jij wilt een toekomst in de horeca en bent commercieel ingesteld, zakelijk en organisatorisch sterk. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie zijn groot, je neemt graag de leiding en bent stressbestendig.

De opleiding Manager/ondernemer Horeca 

Vakkundig een restaurant, hotel of café runnen? Dat leer je tijdens deze opleiding. Tijdens praktijklessen doe je de specifieke kennis, technieken en vaardigheden op die nodig zijn in de bediening en frontoffice. Ook beheers jij de zakelijke kant van het vak, zoals het overzicht houden op de financiën en de drank- en voedingsmiddelenvoorraad. Je schrijft een ondernemingsplan en maakt kennis met alle aspecten van het runnen van een eigen zaak, van financiering tot marketing. Je ontwikkelt een uitstekende beroepshouding die je uitstraalt naar de gasten en het personeel. De opgedane kennis breng je in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op met excursies, workshops en studiereizen. Zo leer je ook op een andere manier meer over het horecavak. 

Jouw carrière 

Jij kunt aan de slag bij een (middel-) groot horecabedrijf, zoals een hotel of restaurant. Afhankelijk van de grootte of het aantal vestigingen kun je ook betrokken worden bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Liever je eigen horecazaak openen? Geen probleem, met het diploma Manager/Ondernemer Horeca ben jij gekwalificeerd om je eigen onderneming te starten! 

Doorleren? 

Dit diploma biedt toegang tot een hbo-opleiding, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool.

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College

Milan Visser student Zelfstandig werkend kok en Ondernemer Horeca

Milan vertelt....

"Mijn wens om stage te lopen bij een restaurant met Michelinster is al uitgekomen."

Lees hier meer...