Horeca ondernemer Velp

Manager/ondernemer horeca (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Ben je benieuwd of de opleiding manager/ondernemer horeca bij jou past? Die kans is groot als jij een toekomst in de horeca wilt, commercieel bent ingesteld en zakelijk en organisatorisch sterk bent. Zijn daarnaast jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie groot, neem je graag de leiding en ben je stressbestendig? Dan ben je bij deze opleiding op je plaats.

Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid, gedrevenheid en persoonlijke behoeften om het tot professioneel horecamanager/-ondernemer te schoppen.

De opleiding manager/ondernemer horeca

Tijdens de opleiding manager/ondernemer horeca leer je vakkundig een restaurant, hotel of café runnen. In de praktijklessen doe je de specifieke kennis, technieken en vaardigheden op die nodig zijn in de bediening en frontoffice. Ook beheers je de zakelijke kant van het vak, zoals het overzicht houden in de financiën en de drank- en voedingsmiddelenvoorraad. Zie je jezelf al rondlopen als manager bij een hotel of restaurant?

Natuurlijk leren we je een ondernemingsplan te schrijven en maak je kennis met alle aspecten van het runnen van een eigen zaak, van financiering tot marketing. Je ontwikkelt een uitstekende beroepshouding die je uitstraalt naar de gasten en het personeel. De opgedane kennis breng je in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Ook doe je kennis op met excursies, workshops en studiereizen. Zo leer je ook op een andere manier meer over het horecavak.

Bij het Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon én professional. Tijdens jouw opleiding staat er een studieloopbaanbegeleider tot je beschikking die je helpt bij het maken van studiekeuzes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij het Astrum College maken we werk van jou!

Jouw carrière 

Na het afronden van je opleiding manager/ondernemer horeca kun je aan de slag bij een (middel-)groot horecabedrijf, zoals een hotel of restaurant. Afhankelijk van de grootte of het aantal vestigingen kun je ook betrokken worden bij de operationele leiding en bedrijfsvoering. Liever je eigen horecazaak openen? Geen probleem, met het diploma Manager/Ondernemer Horeca ben jij gekwalificeerd om je eigen onderneming te starten! Al zin om met de opleiding te beginnen?

Doorleren? 

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma manager/ondernemer horeca naar een hbo-opleiding, bijvoorbeeld de Hogere Hotelschool.

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College

Milan Visser student Zelfstandig werkend kok en Ondernemer Horeca

Milan vertelt....

"Mijn wens om stage te lopen bij een restaurant met Michelinster is al uitgekomen."

Lees hier meer...