Leidinggevende travel & hospitality Velp

Leidinggevende travel & hospitality (BOL) -Velp

Aanmelden

Sta jij straks aan de frontoffice van een hotel? Of begin je je eigen reisorganisatie? Het is allemaal mogelijk met de opleiding leidinggevende travel & hospitality in Velp. Ontwikkel jezelf tot wie je wilt worden en maak je dromen waar! 

De opleiding travel & hospitality is iets voor jou als je:

✓ Kiest voor toerisme ✓ Graag met mensen omgaat

✓ Commerciële kwaliteiten heb  ✓ Ondernemend en pro-actief bent

De opleiding leidinggevende travel en hospitality

Jij wordt opgeleid tot leidinggevende travel & hospitality binnen de toeristische sector en leert gasten te adviseren en helpt hun vakantiedromen waar te maken. Je leert alle kanten van het vak tot in de puntjes beheersen en ontwikkelt een uitstekende beroepshouding. Jij bent daarmee een goed voorbeeld voor minder ervaren collega’s. Je ontwikkelt jezelf elke dag en geeft die kennis door.

Daarnaast besteed je veel aandacht aan toeristische topografie, algemene reiskennis, vervoers- en verblijfsmogelijkheden en verzekeringen. Je werkt aan je sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je moet natuurlijk goed met gasten kunnen omgaan, ook wanneer ze niet helemaal tevreden zijn. Naast Engels volg je nog twee moderne vreemde talen (Spaans en Duits), want dat kun je goed gebruiken in de toeristische sector. Maar, als leidinggevende doe je meer: ook financiële, administratieve en personele zaken komen aan bod.

EXCELLENTIETRAJECT

De steeds veranderende arbeidsmarkt vraagt om breed opgeleide vakmensen. Daarom bieden wij een totaalpakket aan voor de richtingen travel & hospitality en leisure & hospitality. Bij ons haal je in drie jaar het diploma leidinggevende leisure & hospitality en leidinggevende travel & hospitality: twee diploma’s op niveau 4. Dát staat pas goed op je cv! Meld je via onderstaande link aan en dan kan je tijdens het intakegesprek je voorkeur voor het excellentietraject of de reguliere opleiding aangeven.

Jouw carrière na de leidinggevende travel & hospitality opleiding

Met dit diploma kun je echt nog alle kanten op. Zo kun jij binnen de toeristische sector aan de slag bij de frontoffice van een hotel of vakantiepark, bij een reisbureau of touroperator of bij een VVV- of ANWB-kantoor. Ben je wat ondernemender ingesteld? Met dit diploma kun je ook een eigen reisorganisatie beginnen. 

Je hebt uitzicht op een afwisselende baan waarbij je uitvoerend werk doet, maar ook verantwoordelijkheid draagt voor de uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling of filiaal. Je bent dé schakel tussen de medewerkers en de ondernemer en dé specialist in alle onderdelen van het verkoopproces. Jij adviseert en begeleidt gasten, je regelt boekingen en reserveringen en bent een specialist in het geven van toeristische informatie. Jij bent niet alleen een verkooptopper, maar weet ook het een en ander van bedrijfseconomie, marketing en personeelsmanagement. Jij bent alert op ontwikkelingen, trends en commerciële mogelijkheden en vertaalt deze naar commerciële kansen voor de organisatie. Je bent een echte duizendpoot en vind het leuk om al die dingen onder de knie te hebben. 

Doorleren na deze opleiding

Na deze opleiding kun je doorstromen naar het hbo, bijvoorbeeld naar het Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (htro) of hbo Vrijetijdsmanagement.

Waarom kiezen voor deze opleiding bij het Astrum College?

Op het Astrum College is er alle aandacht voor jouw mogelijkheden. Wij maken werk van jou, van je dromen en talenten. Maar ook van je twijfels en je onzekerheden. Bij ons krijg je in een kleinschalige setting alle aandacht die je verdient. Altijd in een dynamische mix van theorie en praktijk. Zo word jij de leidinggevende die je graag wilt zijn! 

 

✓ Kleinschalig georganiseerd onderwijs ✓ Studieloopbaanbegeleider voor elke student

✓ Praktijk als leeromgeving               ✓ Meerdere vormen van studenteninspraak

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Het Astrum College in Velp biedt maatwerktrajecten voor havisten aan. Hierbij kan sprake zijn van versnelling, verdieping of verbreding van de opleiding.

Meer info