Leidinggevende leisure & hospitality (BOL) - velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Wil je weten of de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality bij jou past? Grote kans als jij een dienstverlenende instelling hebt en een verantwoordelijke functie in een recreatiebedrijf interessant lijkt. Ben je gastvrij, sociaal, creatief, communicatief, organisatorisch sterk en proactief?

Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid, gedrevenheid en persoonlijke behoeften om het tot professioneel leidinggevende in de Leisure & Hospitality-wereld te schoppen. Zit leidinggeven en organiseren in je bloed én heb je ook nog eens commercieel en zakelijk inzicht, dan ben je bij deze opleiding op je plek!

Over de opleiding

Tijdens de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality leiden we je op tot een professionele manager die zorg draagt voor het personeel en de financiën. Ook ben je verantwoordelijk voor diverse afdelingen binnen een recreatiebedrijf. Je werkt aan leidinggevende capaciteiten en krijgt tegelijk alle ruimte om je creativiteit en inlevingsvermogen te ontwikkelen. Je leert animatieprogramma’s en evenementen op een professionele wijze samenstellen, promoten, organiseren en uitvoeren. Ook het uitvoeren van financiële en administratieve taken, zoals het bewaken van budgetten en het maken van een begroting komen aan bod. Zie je jezelf al rondlopen als organisator van evenementen?

Daarnaast worden sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden getraind. Ook leer je hoe je klachten op correcte wijze afhandelt. Je krijgt vakken als marketing, verkoop, presentatie, dans en sport- & spelorganisatie (indoor & outdoor). Naast Engels volg je een moderne vreemde taal (Spaans en Duits). Je loopt stage bij erkende leerbedrijven in de toeristisch-recreatieve sector, dat kan zowel in Nederland als op veel interessante internationale bestemmingen. Ook binnen de opleiding wordt veel praktijkgericht gewerkt met projecten en simulaties. Zo krijg jij alle gelegenheid om een uitstekende beroepshouding te ontwikkelen.

Waarom de opleiding leidinggevende leisure & hospitality op het Astrum College?

Bij het Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon én professional. Tijdens de hele opleiding staat je studieloopbaanbegeleider ter beschikking die je helpt bij het maken van studiekeuzes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij het Astrum College maken we werk van jou!

Excellentietraject

De steeds veranderende arbeidsmarkt vraagt om breed opgeleide vakmensen. Daarom bieden wij een totaalpakket aan voor de richtingen travel & hospitality en leisure & hospitality. Bij ons haal je in drie jaar het diploma leidinggevende leisure & hospitality en leidinggevende travel & hospitality: twee diploma’s op niveau 4. Dát staat pas goed op je cv! Meld je via onderstaande link aan en dan kan je tijdens het intakegesprek je voorkeur voor het excellentietraject of de reguliere opleiding aangeven.

JOUW CARRIÈRE

Na het afronden van je opleiding ben je er klaar voor om als leidinggevende Leisure & Hospitality te werken op een camping of bungalowpark, in een hotel of bij een attractiepark in binnen- of buitenland. Hier heb je een afwisselende baan. Je ontvangt gasten, handelt eventuele klachten af en organiseert, promoot en plant activiteiten en geeft leiding aan personeel. Je bent alert op trends en ontwikkelingen in de omgeving en/of bij andere afdelingen van de organisatie en vertaalt deze naar mogelijkheden voor het activiteitenprogramma. Deze activiteiten zijn goed georganiseerd en volgens plan uitgevoerd. Ze sluiten aan bij de wensen van de gast en ontwikkelingen in de omgeving. Je hebt niet alleen praktische kennis, maar weet ook alles over financiën en marketing.

Wil je doorleren?

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma Leidinggevende Leisure & Hospitality doorstromen naar verschillende hbo-opleidingen, zoals pabo, hbo Vrijetijdsmanagement of NHTV Eventmanagement.

Aanmelden voor de leidinggevende leisure & hospitality

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Het Astrum College in Velp biedt maatwerktrajecten voor havisten aan. Hierbij kan sprake zijn van versnelling, verdieping of verbreding van de opleiding.

Meer info