Leidinggevende keuken BOL Velp

Leidinggevende keuken (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Neem je als organisatietalent graag de leiding – vooral in de keuken – en vraag je je af of de opleiding Leidinggevende keuken bij jou past? Dat zou zomaar kunnen als je goed bent in het houden van overzicht en een dienstverlenende instelling hebt met daarbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij het Astrum College volg je mbo-onderwijs dat naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Met extra zorg of juist extra uitdaging. Wij laten je graag maximaal groeien en jezelf ontwikkelen. Als persoon én professional.

In het kort

Tijdens de opleiding leidinggevende keuken krijg je bij het Astrum College een dynamische onderwijsmix van theorie en praktijk. We stomen je met persoonlijke aandacht stap voor stap klaar voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Niet alleen leer je de werkzaamheden in de keuken perfect uitvoeren, ook ontwikkel je een uitstekende professionele beroepshouding die je met een glimlach uitstraalt naar je gasten én collega’s. Je leert planningen maken, menukaarten samenstellen, budgetten bewaken en begrotingen opstellen. Zie je jezelf al rondlopen als leidinggevende met de touwtjes in handen?

Daarnaast leiden we je op om afspraken te maken met leveranciers en de kwaliteit van producten te beoordelen. Binnen het werkproces dagen we je uit om steeds te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk in leerrestaurant La Rana. Je krijgt een studieloopbaanbegeleider die je helpt bij het maken van studiekeuzes en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij het Astrum College maken we werk van jou!

Jouw carrière 

Na het afronden van je opleiding leidinggevende keuken ben je er klaar voor om aan de slag te gaan als leidinggevende in de keuken van een restaurant, hotel, instelling of een congres-/vergadercentrum. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht en bent dé schakel tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of ondernemer. Je geeft leiding en ziet erop toe dat de taken professioneel worden uitgevoerd. Al zin om met de opleiding te beginnen?

Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid en persoonlijke behoeften om het tot leidinggevende in de keuken van een horecabedrijf te schoppen.

Doorleren?

Wil je verder werken aan jouw kansrijke toekomst, dan kun je met het diploma Leidinggevende keuken doorleren aan de Hogere Hotelschool of de Cas Spijkers Academie.

Studie in Cijfer Keuken BOL-4

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Keuken BOL

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College

Verhaal Ramon Mol

leidinggevende-keuken-bol-velp.jpg

Het verhaal van Ramon

"Uiteindelijk zou ik willen werken in een sterrenrestaurant. Ik hoop op het hoogst haalbare!"

Lees verder