Leidinggevende keuken BOL Velp

Leidinggevende keuken (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Als organisatietalent neem jij graag de leiding, vooral in de keuken. Je bent goed in het houden van overzicht, hebt een dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

De opleiding Leidinggevende Keuken 

Je wordt met deze opleiding klaargestoomd voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Niet alleen leer je de werkzaamheden in de keuken perfect uitvoeren, ook ontwikkel je een uitstekende beroepshouding. Deze straal je uit naar de gasten, maar ook naar jouw collega’s. Je leert planningen maken, menukaarten samenstellen, budgetten bewaken en begrotingen opstellen. Je wordt opgeleid om afspraken te maken met leveranciers en leert de kwaliteit van producten beoordelen. Binnen het werkproces word je uitgedaagd om steeds te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk in leerrestaurant La Rana

Jouw carrière 

Jij kunt aan de slag als leidinggevende in de keuken van een restaurant, hotel, instelling of een congres-/ vergadercentrum. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht en bent dé schakel tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of ondernemer. Je geeft leiding en ziet erop toe dat de taken professioneel worden uitgevoerd.

Doorleren?

Met dit diploma kun je doorleren aan de Hogere Hotelschool of de Cas Spijkers Academie.

Studie in Cijfer Keuken BOL-4

Studie in Cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Keuken BOL

Een kijkje in de keuken bij opleidingen Horeca | Astrum College

Verhaal Ramon Mol

leidinggevende-keuken-bol-velp.jpg

Het verhaal van Ramon

"Uiteindelijk zou ik willen werken in een sterrenrestaurant. Ik hoop op het hoogst haalbare!"

Lees verder