Financiële beroepen Velp

Junior Assistent Accountant (BOL) - Velp

Aanmelden

Binnenkort wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Bedrijfsadministrateur. Deze opleidingen krijgen de nieuwe naam:
Business Administration & Control Specialist.

Iets voor jou?

Jij hebt echt iets met cijfers en bent goed in rekenen. Je kunt geconcentreerd en nauwkeurig werken en bent ICT-vaardig. Je werkt geconcentreerd en nauwkeurig en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie.

De opleiding Junior Assistent Accountant

Bij deze opleiding ligt de nadruk op financieel administratieve vakken en worden theorievakken gecombineerd met simulatiebedrijven. Theorievakken zijn Financiële administratie en Bedrijfseconomie. Tijdens simulatiebedrijven leer je controleren van facturen en bankafschriften uit Exact Online. Belastingen spelen een belangrijke rol tijdens de opleiding, zowel omzetbelasting als inkomstenbelasting. Daarnaast volg je Nederlands, Engels en ICT-onderwijs, waarbij Excel een belangrijke plaats inneemt. Binnen de opleiding speelt beroepspraktijkvorming (stage) een belangrijke rol.

Jouw carrière 

Als junior assistent accountant kun je aan de slag bij accountants- en administratiekantoren. Daar voer je voor de klanten administraties in, stel je jaarrekeningen op en verzorg je mede de fiscale aangiftes. Je hebt een goed beeld van de administraties en de financiële positie van de klanten.

Doorleren? 

Deze opleiding sluit goed aan bij alle opleidingen binnen het economisch domein op het hbo zoals Accountancy en Bedrijfseconomie.

Voor havisten en eerstejaars hbo Economisch domein is een maatwerktraject mogelijk. Heb je al een niveau 4-diploma op zak? Ook dan is er voor jou maatwerk mogelijk. 

Versnellen en februari instroom mogelijk

Jonge vrouw voor de ingang van Astrum College

Versnellen en februari instroom mogelijk

Met een afgeronde niveau 4 mbo-opleiding, een havo-diploma of een hbo-P kun jij bij ons een versneld traject doorlopen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Het Astrum College in Velp biedt maatwerktrajecten voor havisten aan. Hierbij kan sprake zijn van versnelling, verdieping of verbreding van de opleiding.

Meer info