Opleidingen

Business Administration & Control Specialist (BOL) - Velp

Aanmelden

Jij vindt het heerlijk om met cijfers bezig te zijn en creëert graag overzicht. Je hebt interesse in business en financiën. En het liefst wil jij je grenzen verleggen. Dan is de mbo 4-opleiding business administration & control specialist op het Astrum College in Velp echt aan jou besteed. Hier pak jij jouw wereldwijde kansen.

Iets voor jou als je:

✓ Een kei met cijfers bent          ✓ Geconcentreerd en nauwkeurig werkt

✓ Goede ICT-vaardigheden hebt   ✓ Om kunt gaan met vertrouwelijke informatie

Over de opleiding business administration

Bij deze opleiding duik je in alles wat met financiële administratie en bedrijfseconomie te maken heeft. Dat doe je zowel tijdens theoretische vakken als in simulatiebedrijven. Je leert bijvoorbeeld hoe belastingen zoals de omzet- en inkomstenbelasting werken en hoe je een jaarafsluiting doet. In online boekhoudprogramma ‘exact online’ oefen je met afschriften, inkoop- en verkoopfacturen en bankboeken. Ook krijg je Nederlands, Engels en ICT als vakken, waarbij de focus ligt op werken met Excel.

Maar je gaat absoluut niet alleen met je neus in de boeken (of achter een scherm) zitten. Er zijn veel projecten, simulaties, excursies en stages, die zelfs de grens over gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een administratiekantoor in de school runnen, een eigen bedrijf opzetten, op studiereis naar het buitenland gaan of internationaal stage lopen? Of je nu graag de wijde wereld wilt verkennen of liever dicht bij huis blijft, tijdens de opleiding accountant is er iets voor jou te vinden. Je wordt bovendien persoonlijk begeleid gedurende je hele studie.

Kom je van havo, mbo 4 of hbo? Voor havisten, eerstejaars hbo-studenten Economisch domein en studenten die al een niveau 4-diploma hebben is maatwerk mogelijk binnen de junior assistent accountant opleiding.

Jouw carrière in business administration

Als business administration & control specialist ga je werken bij een accountants- of administratiekantoor, of op de afdeling administratie van een bedrijf of instelling. Daar buig jij je over allerlei administratieve en financiële werkzaamheden. Bijvoorbeeld:

  • Administraties voor klanten invoeren;
  • Jaarrekeningen opstellen;
  • Fiscale aangiftes zoals de aangifte omzetbelasting verzorgen;
  • Inkoop- en verkoopfacturen bijwerken en controleren;
  • Inzicht in de financiële positie van bedrijven creëren.

Doorleren na de opleiding business administration & control specialist

Na je opleiding accountant op het mbo kun je verder studeren op het hbo. Deze opleiding sluit goed aan bij alle economische hbo-opleidingen, zoals accountancy en bedrijfseconomie. Je kunt doorgroeien tot accountant AA of registeraccountant.

Waarom deze opleiding op het Astrum College?

Met deze opleiding pak jij jouw wereldwijde kansen. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van business, cijfers, verkopen en organiseren – ook op internationaal gebied – en je kunt naar het buitenland voor een reis of stage. Dat terwijl er alle aandacht voor jouw mogelijkheden is. Het Astrum College maakt werk van jou!

✓ Toegankelijkheid voor iedereen ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Kleinschalig met persoonlijke begeleiding    ✓ Wereldwijde kansen

Aanmelden mbo opleiding business administration 

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.

Deze studie in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Financieel administratieve beroepen BOL