Beveiliger Velp

Beveiliger 2 (BOL) - Velp

Aanmelden

Beveiliging: een afwisselend beroep waarbij ieders veiligheid voorop staat. En waar jij als beveiliger een hoofdrol speelt. Op de opleiding Beveiliger 2 op het Astrum College in Velp word jij opgeleid tot professional die veiligheid waarborgt. Altijd en overal, ongeacht de situatie.

Iets voor jou als je:

✓ Goed kunt doorpakken                ✓ Je mondeling goed kunt uitdrukken 

✓ Representatief en betrouwbaar bent   ✓ Verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat

Over de opleiding beveiliger 2

Als beveiliger is het aan jou de taak om toezicht te houden en vervelende situaties te voorkomen. Daarom ontwikkel je op de opleiding Beveiliger 2 een neus voor zaken die niet in orde zijn en hoe je daar passende maatregelen tegen moet nemen. Dat doe je op school tijdens de lessen, maar ook tijdens excursies, praktijksimulaties (naspelen van bepaalde situaties), buitenschoolse activiteiten en stages.

Ook ontwikkel je belangrijke algemene vaardigheden die je in je beroep gaat toepassen. Denk aan het verlenen van eerste hulp, receptionele taken en diverse computerprogramma’s. Na je examen, dat extern wordt afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiligingsbranche (SVPB), mag jij jezelf volleerd beveiliger noemen en kun je aan de slag.

Jouw carrière als beveiliger niveau 2

Veiligheid is overal belangrijk. Daarom heb jij als afgestudeerd beveiliger de keuze uit verschillende banen op allerlei locaties. Zoals havens, vliegvelden, industrie- en bedrijventerreinen, kantoren, scholen, winkels, musea, ministeries of evenementen. Word jij evenementenbeveiliger en zorg je dat bezoekers zorgeloos van en concert of groot dancefeest kunnen genieten. Of ga je liever voor een baan als mobiel surveillant, waar je alarmmeldingen voor een particulier beveiligingsbedrijf afhandelt? Misschien vind jij een baan als persoonsbeveiliger of wil je werken bij justitie of de Koninklijke Marechaussee. Met een diploma van deze beveiligingsopleiding op het Astrum College op zak, kun jij beveiliger worden waar je maar wilt.

Doorleren na je beveiligingsopleiding niveau 2

Wil jij straks aan de slag in een leidinggevende functie? Dan kun je vanaf deze opleiding doorstromen naar de opleiding Beveiliger 3 (BOL), voorheen Coördinator Beveiliging. Zodat jij straks nog meer mogelijkheden hebt.

Waarom een opleiding beveiliger op het Astrum College?

Op het Astrum College vind je kleinschalige opleidingen waar iedereen gelijke kansen krijgt. Jij kent de docenten én de docenten kennen jou. Wij weten waar onze studenten staan. Na een opleiding beveiliging niveau 2 kom je terecht in een variërend werkterrein, of kun je doorstromen naar een vervolgopleiding. Het Astrum College maakt werk van jou. 

✓ Toegankelijkheid voor iedereen ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Kleinschalig met persoonlijke begeleiding ✓ Wereldwijde kansen

Aanmelden opleiding beveiliging

Via de aanmeldbutton meld je je direct aan voor deze opleiding op het Astrum College.

Beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar (numerus fixus)

Voor deze opleiding is er in 2023– 2024 een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar, namelijk 90. Dit is het totaal aantal opleidingsplaatsen voor de opleiding Beveiliger 2 op het Dulon College in Ede en de opleiding Beveiliger 2 op het Astrum College in Velp samen. Dit heeft te maken met het aantal beschikbare stageplaatsen bij de opleiding en beroepsbeeld. Voordat je aan de opleiding begint doorloop je dan ook een intakeprocedure.