Open dagen en andere events

Open Dag Astrum College

Een nieuwe school uitkiezen is nu nog lastiger. Je kunt ineens geen open dagen meer bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Daar heeft het Astrum College iets op bedacht; een online open dag! 

‘Het is al zo spannend om te kiezen voor een nieuwe school en dan zijn we ook nog in deze vreemde tijd beland‘, zegt Rien ter Veen die hier werkt als vakdocent. Hij ziet het als een persoonlijke missie om leerlingen een zo goed mogelijk beeld van zijn vak en school te geven. Lees hier het hele artikel van Indebuurt Arnhem.

Online open dag 4 juni 

Donderdag 4 juni van 18:30 tot 20:30 uur organiseren wij een online open dag waarbij we klaar zitten om al jouw vragen te beantwoorden via de chat! 

Bekijk de presentaties 

Hieronder het overzicht van alle online presentaties die 16 april zijn gegeven. Je kunt op de linkjes te klikken om de presentaties terug te kijken. 

Algemene
voorlichting

Handel & Commerciële
Dienstverlening
(nieuw!!)
Beveiliging (nieuw!!) 
Hulp bij
studiekeuze
Recht & Arbeid Media & ICT
Hulp bij
aanmelden
Horeca, Toerisme
& Recreatie
Sport & Bewegen
  Zorg & Welzijn Financiële beroepen

Binnen kijken bij onze school

Nieuwsgierig hoe het Astrum College er van binnen uit ziet? Neem alvast een virtueel kijkje! Of bekijk ons YouTube-kanaal voor meer video’s. 

Last minute aanmelden

Sta je nog niet ingeschreven voor je vervolgopleiding en bang dat je de deadlines hebt gemist? Geen zorgen: bij het Astrum College kun jij je nog gewoon last minute inschrijven. Blijf niet langer ronddobberen en meld je aan! Alles over de aanmeldprocedure vind je hier!

Studiekeuze

Vind je het nog lastig om de juiste studiekeuze te maken? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Heb je nu al een vraag? 

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je altijd mailen naar steljevraag@astrumcollege.nl 

Aanmeldprocedure

aanmelden

Aanmeldprocedure

Weet je al wat je wil doen? Meld je aan! Daarvoor moet je wel een aantal stappen doorlopen.

Lees verder

Studiekeuze

Studiekeuze

Studiekeuze

Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk. Hoe kom je erachter wat bij jou past?

Lees verder