Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

werken voor een externe klant

In het derde jaar van de mediavormgever-opleiding gaan de studenten aan de slag om opdrachten voor echte opdrachtgevers uit te voeren, de ultieme voorbereiding op het eindexamen. Onlangs bundelden Ruben, Laura, Boet en Chris hun krachten voor een opdrachtgever die hier vlakbij werkzaam is: Gerrit Middelkoop van Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp.

woensdag 22 november 2023

wat  ons drijft, dat drijft daar

Gerrit Middelkoop is een bevlogen man die het project "Wat ons drijft, dat drijft daar" voor de wijk organiseert. Dit initiatief daagt mensen met diverse achtergronden uit om hun drijfveren om te zetten in kunstwerken die letterlijk drijven. Dit alles met als doel elkaar beter te begrijpen, door de verhalen achter de drijvende kunstwerken te delen.

creatieve output van onze studenten

Onze studenten verzorgden de fotografie en videoverslaglegging, die ze vervolgens bewerkten tot een mooi eindresultaat. Het project werd over meerdere dagen gepresenteerd, waarbij onze studenten op verschillende momenten betrokken waren. De klant, Gerrit, is meer dan blij met de creatieve output van onze studenten!