Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

pop-up store geopend

Vorige week donderdag stonden de studenten van handel & commercieel in de startblokken voor de officiΓ«le opening van de pop-up store.

woensdag 30 november 2022

Met hun eigen gekozen producten hebben ze allemaal hun eigen deel van de winkel ingericht. Kleding, servies, decoratie, alcoholvrije wijnen en meer staan in de schappen. De studenten zijn direct in de omgeving gaan werven en hebben mensen op straat aangesproken om te vertellen over de store. Ook kledingadvies bleef niet uit van één van de studenten die kleding verkoopt.

De eerste grote verkoop was aan één van de docenten die direct voor de alcoholvrije wijnen ging. Even de pinautomaat werkend krijgen en toen was de store dan echt in bedrijf. Ook De Gelderlander is op bezoek geweest voor een interview. Het interview is te lezen in De Gelderlander of op hun website (artikel op 24-11-2022).

Kom jij ook nog langs om te kijken hoe de studenten het doen? De pop-up store is de komende maanden op maandagen en donderdagen geopend tussen 13.30 en 16.30 uur.