Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

opening pop-up store van astrum college

VELP – Op 17 november om 14.00 uur opent Astrum College haar Pop-up store, naast de bibliotheek in Den Heuvel 32 in Velp. Dit is een tijdelijke winkel die gedurende 20 weken haar deuren opent van de pop-up store met tal van tweedehands producten geleverd door het kringloopbedrijf 2Switch.

vrijdag 19 november 2021

Daarnaast worden tal van houtproducten verkocht, zoals vogelkastjes, houten kerstbomen, lampen en vele andere producten door Stichting Het Werkt uit Spankeren. De houten producten worden gemaakt door medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. En er is ook een bijenhoek met een presentatie over honing van de de Bijenstal De Wolfskuil uit Velp. 

De gemeente Rheden en bibliotheek heeft haar medewerking verleend door een ruimte van 100 m2 beschikbaar te stellen voor de winkel. Dit project staat in het teken van de drie O’s à Samenwerking tussen Ondernemers, Overheid en Onderwijs. Voor de gemeente Rheden passen deze projecten prima in hun streven naar het behalen van de Global goals. 

De winkel is geopend op de maandag en woensdag van 13.30 uur tot 16.30 uur.