Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

een succesvol evenement voor mensen die in de zorg- en welzijnssector willen werken

Werkgeversvereniging Zorg & Welzijn organiseert samen met Astrum College en 25 zorginstellingen een succesvol evenement voor mensen die in de zorg- en welzijnssector willen werken.

woensdag 27 maart 2024

Afgelopen dinsdagmiddag, 26 maart, stonden meer dan 25 zorginstellingen in onze aula om mensen te informeren en enthousiast te maken voor het werken in zorg & welzijn. De verschillende zorginstellingen gingen in gesprek met bezoekers over de mogelijkheden binnen hun organisatie. Ook waren er loopbaancoaches aanwezig die bezoekers konden helpen met het verbreden van hun blik en het nadenken over hun mogelijkheden binnen het werkveld. Een student van een van onze sport & bewegen opleidingen kreeg de medewerkers van de zorginstellingen in beweging met een korte energizer om zo de avond vol energie af te trappen!

EEN GESLAAGDE MIDDAG

Astrum College was gastheer van het evenement en dankzij het netwerk van WZW waren er meer dan 140 aanmeldingen voor de middag van 15.30 tot 18.00 uur. Daardoor was het een geslaagde en goed bezochte middag en waren zowel de bezoekers als de zorginstellingen enthousiast over het evenement. Ook de collega's van Astrum College waren aanwezig om onze opleidingen te promoten en te netwerken met de verschillende zorginstellingen.

ENTHOUSIASMEREN VOOR DE ZORG- EN WELZIJNSSECTOR

De werkgeversvereniging zet zich op verschillende manieren in om mensen te enthousiasmeren voor de zorg- en welzijnssector. Met verschillende campagnes gericht op het voortgezet onderwijs en volwassenen proberen zij het tekort op de arbeidsmarkt te verkleinen. Ook een middag als deze draagt hier mooi aan bij!