Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

een mooie prestatie bij de werkbegeleidingscursus voor volwassenen

Op maandag 25 maart vierde STMG een mooie prestatie: de werkbegeleidingscursus voor volwassenen is succesvol afgerond! Deze cursus is onderdeel van het programma β€˜Leven Lang Ontwikkelen’ en wordt bij meerdere organisaties aangeboden.

dinsdag 2 april 2024

Tijdens de cursus leren werkbegeleiders hoe ze een optimale leeromgeving kunnen maken voor studenten. Ze leren vanuit het uitgangspunt β€œniemand is een klier voor zijn of haar plezier” dat niemand expres vervelend doet, en als er toch iets misgaat, zoeken ze samen naar de reden. Naast het leren van goede begeleidingstechnieken, is er ook veel aandacht voor examens en beoordelingen. Om de cursus mooi af te sluiten, werden de assessoren in het zonnetje gezet. Zij zijn superbelangrijk omdat ze helpen bij het beoordelen van het werk van de studenten.

plek waar iedereen kan leren en groeien

Het laatste deel van de cursus werd gegeven door Caroline Buddingh, een expert op het gebied van examens. Wat begon als een groep van 15 mensen, is nu een team van geweldige begeleiders en assessoren die klaarstaan om het leerklimaat op de werkvloer nog leuker te maken! STMG is ontzettend trots op deze cursus, omdat ze weten dat ze helpen bij het creΓ«ren van een plek waar iedereen kan leren en groeien.