Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan Overslaan en naar de zoekbalk gaan Overslaan en naar de navigatie gaan

aankomende week barst de strijd los!

Van maandag 11 t/m woensdag 13 december zijn de voorrondes van de Skills Heroes voor de opleidingen onderwijsassistent en pedagogisch medewerker op Astrum College.

donderdag 7 december 2023

voorbereidingen

De voorbereidingen zijn in volle gang, en we zijn er klaar voor om studenten van de verschillende mbo's uit Nederland te verwelkomen! Ondertussen bereiden Naomi en Lisanne zich goed voor op de voorronde voor hun opleiding. Ze hebben er in ieder geval al zin in!

De afgelopen weken hebben ze veel geoefend met verschillende opdrachten en oefeningen die bij hun opleiding passen. Zo hebben ze bijvoorbeeld verschillende lesactiviteiten bedacht en uitgevoerd of activiteiten uitgewerkt voor in een kinderdagverblijf zoals zoek- of telspelletjes. Daarnaast zijn ze ook hard bezig om de theorie die bij de opleiding hoort goed eigen te maken, zodat ze die bij de opdrachten van de Skills Heroes goed kunnen inzetten! 

Over hoe ze na het weekend de voorronde ingaan, zijn Naomi en Lisanne nuchter. Goed slapen van tevoren en de opdrachten op je af laten komen, maar wel goed lezen wat er van je gevraagd wordt. Uiteindelijk is de ervaring het belangrijkste, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als ze beiden doorgaan naar de volgende ronde. Succes alvast!