Sara Skenderovic eerstejaars student Business & Communication

Sara Skenderovic

16-08-2016

Eerstejaars stuent International Business & Communication

Marketing, Communicatie, Bedrijfsadministratie en Financiën zijn enkele vakken die tijdens deze opleiding worden gegeven. Ze komen mij dagelijks goed van pas. Ik heb namelijk al ruim een jaar mijn eigen bedrijf, Sara’s Fruit en Zo een rijdende winkel in gedroogd fruit. Zo kwam ik ook bij deze opleiding terecht. Ik bezocht een open dag en dat sloot perfect aan. 
 

Veel aandacht voor talen

De opleiding is heel breed en dat vind ik fijn. Uiteraard is er veel aandacht voor talen. In mijn geval zijn dat Nederlands, Engels en Duits. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat ik Marketing in het Nederlands én Engels krijg en Business Communications volg ik in het Engels.

Veel meer dan de theorie 

Verdere praktijkervaring doe ik op tijdens mijn stage. Ik loop nu een marketingstage bij een opleidingsinstituut. Al snel kwam ik er achter dat Marketing zoveel meer is dan het theoretische stuk ‘het werven en behouden van klanten’. Nu denk ik over elke stap na en weet inmiddels dat overal een diepere gedachte achter zit. Met deze opleiding leer je doorzetten én durven! Je moet sterk in je schoenen staan en niet al te verlegen zijn. Inmiddels kan ik alles verkopen, zelfs een simpel waterflesje. 

Groeien dankzij mij 

Na deze opleiding wil ik graag verder naar het HBO voor een studie International Business & Languages. Ik hoop aan de slag te gaan bij een bedrijf dat ik kan laten groeien dankzij mijn inzet. Uiteraard wil ik ook mijn eigen bedrijf verder uitbouwen.
 

Reactie toevoegen