Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 9

  • Assistant Business Services (BOL) - Velp

    Jij bent zorgvuldig en zelfstandig. Je werkt graag met cijfers. Ook kun je uitstekend samenwerken en goed instructies opvolgen.

    Lees meerAanmelden
  • Assistent Business Services (BOL) – Velp

    Als het om business gaat, moet je kunnen bouwen op je basis. Die basis leg je met de opleiding assistent business services op het Astrum College in Velp. Wij gaan uit van jouw talenten om je de kennis te geven die jij straks nodig hebt om jouw pad te banen in de wereld van financiën en administratie. Want jouw weg is goud waard. Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie en Medewerker (Financiële) Administratie.

    Lees meerAanmelden
  • Gastheer/-vrouw (BBL) - Velp

    Als gastheer/gastvrouw ben je sociaal, flexibel en een harde werker. Je wilt meer te weten komen over dranken en eten en je maakt het mensen graag naar de zin. Voor jou is de tevreden gast het belangrijkste doel.

    Lees meerAanmelden
  • Gastheer/-vrouw (BOL) - Velp

    Vraag je je af of de opleiding Gastheer/Gastvrouw iets voor jou is? We vertellen je er graag meer over. Ben je sociaal, flexibel en een harde werker die het anderen graag naar de zin maakt? Dan zou de opleiding Gastheer/Gastvrouw zomaar bij jou kunnen passen.

    Lees meerAanmelden
  • Kok (BBL) - Velp

    Koken is je lust en je leven en je hebt altijd al in een professionele keuken willen staan. Je kunt omgaan met werkdruk en bent nauwkeurig en flexibel. Ook vind je het leuk om in een team te werken. Voor jou is de tevreden gast het meest belangrijk.

    Lees meerAanmelden
  • Kok (BOL) - Velp

    Als lekker eten en koken je lust en je leven is, zou het zomaar je droom kunnen zijn om daar je beroep van te maken. Met de opleiding Kok kun je die droom in de praktijk brengen. Bij het kleinschalige Astrum College ben je van harte welkom, met alles wat bij jou hoort en past. Gewoon, zoals je bent. Met jouw eigenheid en persoonlijke behoeften om het tot professioneel kok à la 21e eeuw te schoppen.

    Lees meerAanmelden