Leidinggevende keuken (BOL) - Velp

Aanmelden

Iets voor jou?

Als organisatietalent neem jij graag de leiding, vooral in de keuken. Je bent goed in het houden van overzicht, hebt een dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

De opleiding Leidinggevende Keuken 

Je wordt met deze opleiding klaargestoomd voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Niet alleen leer je de werkzaamheden in de keuken perfect uitvoeren, ook ontwikkel je een uitstekende beroepshouding. Deze straal je uit naar de gasten, maar ook naar jouw collega’s. Je leert planningen maken, menukaarten samenstellen, budgetten bewaken en begrotingen opstellen. Je wordt opgeleid om afspraken te maken met leveranciers en leert de kwaliteit van producten beoordelen. Binnen het werkproces word je uitgedaagd om steeds te zoeken naar verbeteringen en vernieuwingen. De opgedane kennis breng je direct in de praktijk in leerrestaurant La Rana

Jouw carrière 

Jij kunt aan de slag als leidinggevende in de keuken van een restaurant, hotel, instelling of een congres-/ vergadercentrum. Je beschikt over commercieel en financieel inzicht en bent dé schakel tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of ondernemer. Je geeft leiding en ziet erop toe dat de taken professioneel worden uitgevoerd.

Doorleren?

Met dit diploma kun je doorleren aan de Hogere Hotelschool of de Cas Spijkers Academie.

Horeca, Toerisme, Recreatie

Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk hier onze andere Horeca, Toerisme, Recreatie-opleidingen.

Bekijk opleidingen

Bijsluiter