International Marketing & Communication specialist (BOL) - Velp

Aanmelden

Zie jij jezelf in een internationale carrière in het marketing- en communicatievak? Ga dan voor een opleiding international marketing & communication specialist (voorheen: international business & communication) die past bij jouw ambities! Met een international marketing & communication specialist-opleiding op het Astrum College pak jij wereldwijde kansen.

Let op: deze opleiding is van naam veranderd. De oude naam was international marketing & communication. De nieuwe naam van deze opleiding is international marketing & communication specialist.

Iets voor jou als je:

✓ Droomt van een internationale carrière       ✓ Uitstekend Engels beheerst

✓ Creatief en communicatief sterk bent       ✓ Commercieel bent ingesteld

Over de opleiding international marketing & communication specialist

De opleiding international marketing & communication specialist richt zich precies daarop: het internationale zakenleven, marketing en communicatie. Je ontwikkelt je op zakelijk vlak door een businessplan te schrijven, je ontplooit je creativiteit en besteedt volop aandacht aan marketingaspecten.

Veel lessen volg je in het Engels. Je krijgt dan ook extra uren Engelse les en hebt zelfs

de mogelijkheid om het Cambridge Certificaat voor Engels te behalen. Daarnaast volg je Duitse lessen. Tijdens internationale stages en praktijkopdrachten kun jij aantonen dat meertalig communiceren jou prima afgaat.

Elk leerjaar staat in het teken van internationalisering. Je gaat dan ook op studiereis naar Oberhausen, Polen, Berlijn, Valencia, Venetië of Londen. In het tweede en derde leerjaar kun je zelfs stage lopen in Belfast, Valencia of Malta. Hoe internationaal wil je gaan?

Jouw carrière na international marketing & communication specialist

De wereld ligt aan jouw voeten met een diploma van deze mbo 4-opleiding op zak! Deze

opleiding biedt wereldwijde kansen voor een uitdagende baan in de nationale en internationale marketing of pr-wereld. Jij weet namelijk hoe je producten in de markt zet en speelt in op actuele ontwikkelingen. Sterker nog: jij zorgt dat er nieuwe trends ontstaan.

Waarom deze opleiding op het Astrum College?

Met deze opleiding pak jij wereldwijde kansen. Je wordt wegwijs gemaakt in de wereld van business, cijfers, verkopen en organiseren – ook op internationaal gebied – en je kunt naar het buitenland voor een reis of stage. Dat terwijl er alle aandacht voor jouw mogelijkheden is. Het Astrum maakt werk van jou!

✓ Internationale stages en opleidingen                ✓ Praktijk als leeromgeving

✓ Kleinschalig met persoonlijke begeleiding ✓ Wereldwijde kansen

Toelatingseisen

Voor deze tweetalige opleiding gelden speciale toelatingscriteria:

  • Vmbo-T diploma met tenminste een 7 voor Engels is een pre, of;
  • Overgangsbewijs van 3-4 havo/vwo, waarbij tenminste een 7 voor Engels een pre is, of;
  • Mbo-diploma van een verwante opleiding op niveau 3 of 4, met Engels tussen A2- en B1-niveau.

Aanmelden voor de mbo-opleiding international marketing & communication specialist

Via de aanmeldbutton hieronder meld je je direct aan voor een opleiding op het Astrum College. In het veld opmerkingen geef je aan dat je kiest voor de opleiding International Business & Communication (BOL).

Aanmelden

Deze studie in cijfers

In Studie in Cijfers staat informatie over deze opleiding en de kans op een baan en stage

in de regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

Studie in Cijfers Marketing, communicatie en evenementen BOL