Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 6

 • Assistant Business Services (BBL) – Velp

  Als het om business gaat, moet je kunnen bouwen op je basis. Die basis leg je met de opleiding assistent business services op het Astrum College in Velp. Wij gaan uit van jouw talenten om je de kennis te geven die jij straks nodig hebt om jouw pad te banen in de wereld van financiën en administratie. Want jouw weg is goud waard. Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie en Medewerker (Financiële) Administratie.

  Lees meerAanmelden
 • Assistant Business Services (BOL) – Velp

  Als het om business gaat, moet je kunnen bouwen op je basis. Die basis leg je met de opleiding assistant business services op het Astrum College in Velp. Wij gaan uit van jouw talenten om je de kennis te geven die jij straks nodig hebt om jouw pad te banen in de wereld van financiën en administratie. Want jouw weg is goud waard. Nieuw: deze opleiding is een samenvoeging van de voormalige opleidingen Medewerker Secretariaat & Receptie en Medewerker (Financiële) Administratie.

  Lees meerAanmelden
 • Beveiliger Velp

  Beveiliger 2 (BOL) - Velp

  Beveiliging: een afwisselend beroep waarbij ieders veiligheid voorop staat. En waar jij als beveiliger een hoofdrol speelt. Op de opleiding Beveiliger 2 op het Astrum College in Velp word jij opgeleid tot professional die veiligheid waarborgt. Altijd en overal, ongeacht de situatie.

  Lees meerAanmelden
 • Medewerker (financiële) administratie Velp

  Medewerker (financiële) administratie (BOL) - Velp

  Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Medewerker Secretariaat & Receptie. Deze opleidingen gaan samen verder onder de naam: Assistant Business Services.

  Lees meerAanmelden
 • Medewerker secretariaat & receptie (BOL) - Velp

  Medewerker secretariaat & receptie (BOL) - Velp

  Vanaf schooljaar 2022-2023 wordt deze opleiding samengevoegd met de opleiding: Medewerker (Financiële) Administratie. Deze opleidingen gaan verder onder de nieuwe naam: Assistant Business Services.

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailmedewerker (BOL) - Velp

  Ben jij straks de verkoper die precies weet hoe je goed contact legt, verkoopgesprekken voert en de juiste service aan een klant verleent? Werk je graag in een winkel? Op de opleiding retailmedewerker gaan we er samen met jou mee aan de slag. Je onderneemt ‘t op het Astrum College.

  Lees meerAanmelden