Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 7

 • Buurtsportcoach (BOL) - Velp

  Met jouw liefde voor sporten wil jij in beweging komen én anderen in beweging brengen. Zodat jullie allemaal verder komen. Dan is de opleiding Buurtsportcoach op Astrum College in Velp perfect voor jou. Lees hier alles over deze mbo-opleiding niveau 4.

  Lees meerAanmelden
 • International Marketing & Communication specialist (BOL) - Velp

  Zie jij jezelf in een internationale carrière in het marketing- en communicatievak? Ga dan voor een opleiding international marketing & communication specialist (voorheen: international business & communication) die past bij jouw ambities! Met een international marketing & communication specialist-opleiding op het Astrum College pak jij wereldwijde kansen.

  Lees meerAanmelden
 • Leefstijlcoach (BOL) - Velp

  Jij doet niets liever dan sporten. Je wilt zelf je gezondheid en prestaties verbeteren, maar ook anderen helpen om dat te doen. Dus wil je leefstijlcoach worden. Daarvoor volg je de opleiding leefstijlcoach op het Astrum College in Velp. Hier helpt beweging je verder!

  Lees meerAanmelden
 • Legal, Insurance & HR Services Specialist (BOL) - Velp

  Met jouw zakelijke en doortastende aanpak, maar ook een goed inlevingsvermogen en een luisterend oor, ben jij geknipt voor de opleiding legal, insurance & HR service specialist (voorheen was deze opleiding een samenvoeging van de opleidingen medewerker human resource management en juridisch administratief medewerker). Hier kom jij grenzeloos dichtbij de wereld van recht en arbeid. Bekijk wat deze mbo-opleiding niveau 4 jou brengt.

  Lees meerAanmelden
 • Commerciële dienstverlening Niveau 4 Velp

  Marketing & communication specialist (BOL) - Velp

  Zit je vol frisse, creatieve ideeën en kun je niet wachten om daar werk van te maken? Dan hoor jij thuis in de wereld van de marketing en communicatie. Kies je voor de opleiding Marketing & communication specialist (voorheen medewerker marketing en communicatie) op het Astrum College, dan kies je voor een opleiding die écht bij jou past. Lees hier alles over de niveau 4-opleiding Marketing & Communication Specialist.

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailspecialist (BOL) - Velp

  Ben jij de toekomstige retailspecialist die het ideale verkoopgesprek voert en alles weet van verkooptransacties, marketing en bedrijfseconomie? Tijdens de opleiding retailspecialist niveau 3 maken we er werk van. Onderneem ‘t op het Astrum College!

  Lees meerAanmelden