Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 6

 • Gastheer/-vrouw (BOL) - Velp

  Tijdens de opleiding gastheer/gastvrouw leer je alles over gastvrijheid en het werken met mensen. Jij leert hoe gasten zich welkom voelen en hoe zij het naar hun zin hebben tijdens het eten en drinken.

  Lees meer
 • Kok (Bol) - Velp

  Leer tijdens deze opleiding meer over bereidingstechnieken, ingrediƫnten, professionele keukenapparatuur, dranken, veiligheid en hygiƫne. Je leert gerechten voorbereiden, klaarmaken en doorgeven.

  Lees meer
 • Leidinggevende keuken BOL Velp

  Leidinggevende keuken (BOL) - Velp

  Als organisatietalent neem jij graag de leiding, vooral in de keuken. Je bent goed in het houden van overzicht, hebt een dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  Lees meerAanmelden
 • Horeca ondernemer Velp

  Manager/ondernemer horeca (BOL) - Velp

  Jij wilt een toekomst in de horeca en bent commercieel ingesteld, zakelijk en organisatorisch sterk. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie zijn groot, je neemt graag de leiding en bent stressbestendig.

  Lees meerAanmelden
 • Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Velp

  Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (BOL) - Velp

  Jij hebt een dienstverlenende instelling, gaat zelfstandig te werk en bent flexibel. Je doet er bovendien alles aan om het anderen naar de zin te maken.

  Lees meerAanmelden
 • Zelfstandig werkend kok BOL Velp

  Zelfstandig werkend kok (BOL) - Velp

  Koken is jouw passie! Je houdt van hard werken en hebt een flinke portie doorzettingsvermogen. Bovendien ben je flexibel, doortastend en ga je graag planmatig aan de slag.

  Lees meerAanmelden