Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 10

 • Leidinggevende bediening Velp

  Leidinggevende bediening (BOL) - Velp

  Jij houdt van de horeca, bent een organisatietalent én geeft graag leiding. Naast jouw dienstverlenende instelling, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed overzicht houden.

  Lees meerAanmelden
 • Leidinggevende Keuken Velp

  Leidinggevende keuken (BOL) - Velp

  Als organisatietalent neem jij graag de leiding, vooral in de keuken. Je bent goed in het houden van overzicht, hebt een dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  Lees meerAanmelden
 • Leidinggevende leisure & hospitality (BOL) - velp

  Met jouw dienstverlenende instelling kies jij voor een verantwoordelijke functie in een recreatiebedrijf. Jij bent gastvrij, enthousiast, sociaal, creatief, communicatief, organisatorisch sterk en proactief. Leidinggeven en organiseren zit in je bloed, daarnaast heb je ook commercieel en zakelijk inzicht.

  Lees meerAanmelden
 • Leidinggevende travel & hospitality Velp

  Leidinggevende travel & hospitality (BOL) -Velp

  Je kiest voor een uitdagende toekomst in de toeristische sector. Je gaat graag met mensen om, hebt een commerciële instelling, leidinggevende kwaliteiten en je bent ondernemend, proactief en dienstverlenend.

  Lees meerAanmelden
 • Horeca ondernemer Velp

  Manager/ondernemer horeca (BOL) - Velp

  Jij wilt een toekomst in de horeca en bent commercieel ingesteld, zakelijk en organisatorisch sterk. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en ambitie zijn groot, je neemt graag de leiding en bent stressbestendig.

  Lees meerAanmelden
 • Horeca ondernemer Velp

  Meewerkend horeca ondernemer (BOL) - Velp

  Jij presteert goed onder druk, hebt een dienstverlenende instelling en kunt goed communiceren en samenwerken. Ook ben je goed in leidinggeven en werk je resultaatgericht. Jouw motto? De klant is koning.

  Lees meerAanmelden