Opleidingen

Opleidingen

Beschikbare opleidingen: 7

 • Handel Velp

  Retailmanager (BBL) - Velp

  Tijdens de bbl opleiding manager retail leiden we je op tot een commerciële professional, die een eigen afdeling of filiaal van een retailzaak gaat runnen. Omgaan met klanten, leidinggeven, contact onderhouden met leveranciers: jij onderneemt ‘t . Het komt allemaal voorbij op deze manager retail niveau 4 opleiding.

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailmanager (BOL) - Velp

  Tijdens de retail management opleiding leiden we je op tot een commerciële professional, die een eigen afdeling of filiaal van een retailzaak gaat runnen. Omgaan met klanten, leidinggeven, contact onderhouden met leveranciers: jij onderneemt ‘t . Het komt allemaal voorbij op deze manager retail niveau 4 opleiding.

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailmedewerker (BOL) - Velp

  Ben jij straks de verkoper die precies weet hoe je goed contact legt, verkoopgesprekken voert en de juiste service aan een klant verleent? Werk je graag in een winkel? Op de opleiding retailmedewerker gaan we er samen met jou mee aan de slag. Je onderneemt ‘t op het Astrum College.

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailspecialist (BBL) - Velp

  Ben jij de toekomstige retailspecialist (ook wel verkoopspecialist) die het ideale verkoopgesprek voert en alles weet van verkooptransacties, marketing en bedrijfseconomie? Tijdens de opleiding retailspecialist niveau 3 BBL maken we er werk van. Onderneem ‘t op het Astrum College!

  Lees meerAanmelden
 • Handel Velp

  Retailspecialist (BOL) - Velp

  Ben jij de toekomstige retailspecialist die het ideale verkoopgesprek voert en alles weet van verkooptransacties, marketing en bedrijfseconomie? Tijdens de opleiding retailspecialist niveau 3 maken we er werk van. Onderneem ‘t op het Astrum College!

  Lees meerAanmelden
 • Vakman Ondernemer (BBL) - Velp

  Ben jij een toekomstige ondernemer? Je start met de opleiding vakman ondernemer bbl als je je eigen onderneming wilt beginnen. Je bent zelfstandig, commercieel ingesteld en beschikt over de nodige dosis lef. Onderneem ‘t op het Astrum College!

  Lees meerAanmelden