Financiële beroepen Velp

Bedrijfsadministrateur (BOL) - Velp

Aanmelden

Vanaf volgend schooljaar (2022-2023) gaat de opleiding Bedrijfsadministrateur verder onder een nieuwe naam: Business Administration & Control Specialist.

> Meer informatie en aanmelden

Iets voor jou?

Jij hebt echt iets met cijfers en bent ICT-vaardig. Je werkt geconcentreerd en nauwkeurig en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie.

De opleiding Bedrijfsadministrateur

Bij deze opleiding ligt de nadruk op financieel administratieve vakken. Wij bieden een combi aan van theorievakken en simulatiebedrijven. De theorievakken zijn Financiële administratie en Bedrijfseconomie. Tijdens simulatiebedrijven leer je controleren van inkoop- en verkoopfacturen en het importeren en invoeren van het bankboek in het boekhoudprogramma Exact Online. Ook ga je een aangifte omzetbelasting doen en leer je de jaarafsluiting verzorgen. Daarnaast volg je Nederlands, Engels en ICT-onderwijs, waarbij Excel een belangrijke plaats inneemt. Binnen de opleiding speelt beroepspraktijkvorming (stage) een belangrijke rol. 

Jouw carrière 

Jij kunt aan de slag op de afdeling administratie van een bedrijf of instelling. Daar creëer je inzicht in de financiële positie van het bedrijf voor het management en externe belanghebbenden. De werkzaamheden bestaan uit het bijwerken en controleren van inkoop- en verkoopfacturen.  Ook zorg jij voor ondersteuning bij het maken van de jaarrekening en aangifte omzetbelasting.   

Doorleren? 

Deze opleiding sluit goed aan bij alle opleidingen binnen het economisch domein op het hbo zoals Accountancy en Bedrijfseconomie.

Voor havisten en eerstejaars hbo Economisch domein is een maatwerktraject mogelijk. Heb je al een niveau 4-diploma op zak? Ook dan is er voor jou maatwerk mogelijk. 

Versnellen en februari instroom mogelijk

Jonge vrouw voor de ingang van Astrum College

Versnellen en februari instroom mogelijk

Met een afgeronde niveau 4 mbo-opleiding, een havo-diploma of een hbo-P kun jij bij ons een versneld traject doorlopen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Maatwerk voor havo-leerlingen

Het Astrum College in Velp biedt maatwerktrajecten voor havisten aan. Hierbij kan sprake zijn van versnelling, verdieping of verbreding van de opleiding.

Meer info