Vier mensen in sportkleding met sportattributen met op de achtergrond Leerpark Presikhaaf

Olaf van Baars

16-08-2016

Eerstejaars student Sport & Bewegen

Ik hou heel veel van sport. Al voor deze opleiding sportte ik veel en wat is er nou leuker dan een opleiding waarbij je ook nog kunt sporten? Dat de sportopleidingen bij het Astrum College kleinschalig van opzet zijn, gaf mij de doorslag. Hierdoor heb ik een betere band met docenten en studenten.

WAT IS ER NOU LEUKER DAN EEN OPLEIDING VOLGEN WAARBIJ JE HEEL VEEL KUNT SPORTEN?
Olaf van Baars, eerstejaars student Sport & Bewegen

STAGE ALS SKILERAAR

Voetbal is mijn favoriete sport, maar tijdens de opleiding ontdek ik ook dat ik sporten als basketbal, softbal en tennis erg leuk vind. Op school worden veel verschillende sporten beoefend, zowel binnen als buiten. Leren in de praktijk heeft mijn voorkeur. Naast al het sporten krijgen we ook theorielessen als lesgeven en anatomie. Ik kijk nu al uit naar het winterseizoen waarbij ik stage wil gaan lopen als skileraar. De school biedt hiervoor diverse mogelijkheden in het buitenland.

PERSONAL TRAINER

Na mijn opleiding wil ik aan de slag als personal trainer. Dit kan binnen een bestaande sportschool zijn, waarvan ik een onderdeel ben. Ik help dan mensen met afvallen of fitter worden. Dit is een beroep waar in de toekomst nog meer vraag naar zal zijn. Mensen kunnen dan op elk gewenst moment bij mij trainen of gecoacht worden.
 

Reactie toevoegen