Winnaars voorrondes Skills Heroes vakwedstrijden bekend

Winnaars voorrondes Skills Heroes vakwedstrijden bekend

20-10-2016

Woensdag 19 oktober vonden bij het Astrum College in Velp de voorrondes plaats van de regionale Skills Heroes vakwedstrijden. De wedstrijden voor de opleidingen ‘Internationaal Ondernemer’ en Directiesecretaresse/management assistent stonden op het programma.

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers, waarbij studenten de kans krijgen om hun talenten te laten zien in hun vakrichting. Tijdens de voorrondes wordt bepaald welke studenten door mogen naar de kwalificatie wedstrijden van Skills Heroes om uiteindelijk bij de nationale finale kans te maken om nationaal kampioen te worden.

Winnaars
Internationaal Ondernemer
1e plaats: Gert Nieuwland en Sebastiaan ter Rele
2e plaats: Sara Skenderovic, Esmee Goossens & Rayra Lopes Feirrera

Directiesecretaresse Managementassistent
1e plaats: Linde Regtering
2e plaats: Kristel Vette 

Beoordeling vakjury
De studenten werden beoordeeld door een vakjury bestaande uit: Lenette Suk en Eva Visser (Secretary Plus), Titus Baptist (speciaalzaak Baptist uit Arnhem) en Margot Abelskamp (Directiesecretaresse bij het Astrum College in Velp). De jury had de taak om te bepalen wie ROC A12 gaat vertegenwoordigen tijdens de regionale Skills Heroes wedstrijden. Voor de Directiesecretaresse/ managementassistent was het even wachten op de uitslag van de jury omdat tussen de nummer 1 en de nummer 2 maar 1 punt verschil zat. Ook bij de uitslag van de Internationaal Ondernemers was het verschil tussen de eerste en de tweede plek maar heel klein.