Astrum College

ROC A12 locatie Velp wordt Astrum College

07-09-2016


VELP- ROC A12 locatie Velp gaat vanaf 8 september 2016 verder onder de naam Astrum College. Met de nieuwe naam en vernieuwde uitstraling, wil Astrum College zichtbaarheid geven aan het kleinschalige karakter van de school.

“ROC klinkt groot en afstandelijk en het Astrum College is juist een hechte en betrokken gemeenschap”, aldus directeur Astrum College Ruud Peters. “Het is geweldig dat we dit schooljaar starten met een eigen merk waarmee we uiting geven aan onze visie op onderwijs en de kernwaarden die onze school typeren.”

De kernwaarden zie je terug in het logo; de geschreven letter en kleuren geven het een persoonlijk en vriendelijk tintje. Astrum betekent ster; bij het Astrum College worden studenten iedere dag uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, een beroep te leren en zich te ontwikkelen tot een ster in hun vakgebied. De toevoeging College staat voor de uitdaging die we bieden.

In het onderwijs staat de beroepscontext centraal en wordt tegemoet gekomen aan de verschillende leerstijlen van studenten. Het Astrum College is een school waar een stimulerende, gestructureerde leeromgeving wordt vormgegeven door teams van bevlogen docenten en medewerkers. ​ ​

Met de lancering van het nieuwe merk gaat ook de nieuwe website astrumcollege.nl live. De website speelt in op de persoonlijke benadering van toekomstige studenten. Zo min mogelijk randinformatie, maar vooral aandacht voor de opleidingen die je bij het Astrum College kunt volgen en de verhalen die daarbij horen.