veluwezooom_got_talent_roc_a12_social_entrepreneur_onderwijs_overheid_ondernemers

Nieuw traject van VeluwezOOOm Got Talent!

18-02-2019

VeluwezOOOm Got Talent! is een traject voor leerlingen en studenten die iets extra’s willen doen tijdens hun opleiding. VeluwezOOOm Got Talent! ondersteunt hen om een sociaal project op te zetten, een eigen onderneming te starten en/of zich als ZZP-er in de gemeente Rheden te vestigen. In 2018 heeft het eerste traject succesvol plaatsgevonden. Daarom krijgt het dit jaar weer een vervolg. Op 19 februari om 16.00 uur is de start van het tweede traject. 

Deelnemers

Leerlingen en studenten van Helicon MBO Velp, Het Rhedens, Aeres MBO Velp, het Astrum College en Arentheem College Titus Brandsma doen aan VeluwezOOOm Got Talent! mee. Door de opzet krijgen zij de kans om bij bedrijven, ondernemingen, instituten en omwonenden in beeld te komen.

Lesprogramma

Het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente Rheden hebben samen een interactief programma van ongeveer 4 maanden opgesteld. Wekelijks krijgen de leerlingen en studenten tot half juni 2 uur werksessies. Het bedrijfsleven, onderwijs en de gemeente Rheden verzorgen deze sessies.

Initiatief VeluwezOOOm 

In de gemeente Rheden werken Ondernemers, Onderwijs en Overheid (3 O’s) samen aan én in projecten in een eigen dynamiek en aanpak onder de naam Triple Helix VeluwezOOOm. Ondernemers en leerlingen/studenten van zowel vmbo, havo, vwo, mbo als hbo leren van elkaar en inspireren elkaar. Deze samenwerking tussen onderwijs, ondernemers en gemeente levert verrassende resultaten op. 
Zie voor meer informatie www.veluwezooom.nl