Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 13

 • Ik Zorg. Astrum College Dulon College en UPGRADE doen mee
  22 november 2018

  Werkveld bundelt krachten om meer mensen te interesseren voor een baan in Zorg en Welzijn

  Het tekort aan medewerkers in de zorg- en welzijnsector is een van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. Als we nu niets doen, dan dreigt een tekort tot wel 125 duizend zorg- en welzijnsmedewerkers in 2022. Daarom startte het Ministerie VWS onlangs de arbeidsmarktcampagne Ik Zorg.

  Lees meer
 • 23 oktober 2018

  Uitnodiging: Marktdag Velp

  Donderdag 25 oktober, van 15.00 uur – 20.00 uur is de grote marktdag op het Astrum College in Velp. Vijfendertig kramen, van en door studenten, staan in en rond de aula van de school. Er zijn tal van diverse aanbiedingen, spelletjes, eten en nog veel meer. De marktdag is voor iedereen vrij toegankelijk.

  Lees meer
 • zijne_majesteit_de_koning_opent_mbo.jpg
  22 augustus 2018

  Zijne Majesteit de Koning opent mbo-jaar 2018-2019

  Het mbo-jaar 2018-2019 wordt op 27 augustus geopend door Zijne Majesteit de Koning. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekend gemaakt.

  Lees meer
 • loek_withaar_wint_veluwezooom_got_talent
  21 juni 2018

  Loek Withaar wint VeluwezOOOm got Talent

  Afgelopen dinsdag was de finale van het project VeluwezOOOm got Talent in het Rhedense gemeentehuis in De Steeg. VeluwezOOOm is een samenwerking van Ondernemers, Onderwijs en Overheid (de drie O’s) en ondersteunt leerlingen en studenten om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, een eigen onderneming te starten en/of zich als zzp-er te vestigen. Loek Withaar heeft met zijn onderneming, Take a Loek Videoproducties, de finale gewonnen.

  Lees meer
 • Winnaars van hackaton Astrum College Velp
  18 juni 2018

  Succesvolle hackathon Astrum College krijgt een vervolg

  40 studenten van de opleidingen Applicatie Ontwikkelaar en ICT Beheer van het Astrum College hebben tijdens een hackathon oplossingen bedacht voor het KinderWijkTeam Arnhem.

  Lees meer
 • alain ter horst ambassadeur astrum college en roc a12
  18 juni 2018

  Alain ter Horst wint ROC A12 Ambassadeursverkiezing 2018

  Alain ter Horst, student Sport & Bewegen is dé ambassadeur van ROC A12 geworden! 13 genomineerden van de scholen van ROC A12 streden voor de eervolle titel én de finaleplaats voor de Landelijke Ambassadeursverkiezing ‘Dit is mbo’.

  Lees meer