Nieuws

Nieuws

Beschikbare nieuwsberichten: 10

 • The Things Network Community Arnhem
  19 december 2016

  The Things Network Arnhem te gast bij Astrum College voor eerste meetup

  Donderdagavond 15 december was de Community Arnhem van The Things Network te gast bij het Astrum College in Velp voor de eerste Meetup.

  Lees meer
 • Alumnibijeenkomst Astrum College
  16 december 2016

  Succesvolle tweede Alumni-bijeenkomst op Astrum College

  Als school zijn we graag verbonden met de regio. Naast verbinding met organisaties en bedrijven willen wij ons ook graag binden aan oud-studenten. Oud-studenten, oftewel alumni, bezitten hetzelfde dna als de school en zijn om die reden een goede ambassadeur voor onze opleidingen. Maar wat misschien nog belangrijker is; de alumni zijn een voorbeeld en inspirator voor onze huidige studenten. Graag investeren wij in deze groep door onder andere het organiseren van carrieredagen waar oud-studenten hun kennis en kunde kunnen actualiseren op het gebied van onder ander netwerken, personal branding etc. 

  Lees meer
 • 15 december 2016

  Opleiding Coördinator Beveiliging start in februari 2017

  Nieuw op het Astrum College is de opleiding Coördinator Beveiliging. De opleiding start in februari 2017 en aanmelden daarvoor is nog mogelijk.

  Lees meer
 • 17 november 2016

  Bruisende Marktdag

  Donderdag 10 november organiseerden 200 studenten van Commercieel & Handel een Marktdag met ongeveer 40 kraampjes. Toegankelijk voor studenten en buitenstaanders. De marktdag is ontstaan door de organisatie van de jaarlijkse Global Entrepreneurship Week. Deze organisatie vraagt wereldwijde aandacht voor ondernemerschap en roept scholen en organisaties op hieraan meer aandacht te besteden.

  Lees meer
 • 20 oktober 2016

  Vitesse-spelers tekenen schoolcontract bij Astrum College

  Een aantal jeugdspelers heeft woensdagmiddag een contract getekend bij het Astrum College in Velp. De talenten gaan een speciaal op maat ontwikkeld schooltraject volgen, om zo de combinatie topsport en studie mogelijk te maken.

  Lees meer
 • 20 oktober 2016

  Winnaars voorrondes Skills Heroes vakwedstrijden bekend

  Woensdag 19 oktober vonden bij het Astrum College in Velp de voorrondes plaats van de regionale Skills Heroes vakwedstrijden. De wedstrijden voor de opleidingen ‘Internationaal Ondernemer’ en Directiesecretaresse/management assistent stonden op het programma.

  Lees meer